Askerlere coşkulu karşılama!

Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyonu öncesi Suriye sınırına zırhlı araç ve askeri personel sevkiyatı sürüyor. Akçakale’ye sevk edilen zırhlı araçlar ve askeri personeller ilçe girişinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözlerinin ardından Suriye'ye operasyon yapılacağı kesinleşti.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyona yönelik hazırlıklarını devam ettiriyor. Aylardır sevkiyatın sürdüğü sınır hattına öğleden sonra da Şanlıurfa’dan çıkan zırhlı araçlar yönlendirildi.

SEVKİYAT SÜRÜYOR

Güvenlik önlemleri arasında Akçakale’ye gelen zırhlı araçların bulunduğu askeri konvoy, Akçakale girişinde aralarında yöresel kıyafetlilerin de bulunduğu vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Askerlere coşkulu karşılama!

SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR

Askerler, kendilerine yönelik tezahüratlarda bulunan ve el sallayarak sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara klakson çalarak karşılık verdi. TSK’ya ait üsse giriş yapan zırhlı araçların sınır hattındaki karakollarda konuşlandırılacağı belirtilirken, konvoyu sevgi gösterisiyle karşılayan vatandaşlar da bir an önce harekatın başlamasını ve sınır hattının teröristlerden temizlenmesini istediklerini ifade etti.

Askerlere coşkulu karşılama! - Resim : 2

Askerlerin her zaman yanında ve duacısı olduklarını söyleyen atandaşlar, bir an önce Akçakale’nin karşısında bulunan Telabyad ve Fırat’ın doğusundaki diğer bölgelerin terör örgütünden temizlenerek güvenli hale getirilmesini istedi.

Askerlere coşkulu karşılama! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Suriye asker Operasyon Akçakale
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.