Askerler şaşkına döndü! PKK'nın ininde bulundu...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda mağara üzerine sabitlenmiş bir paratoner ele geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce ( TSK), Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Karadağ bölgesinde icra edilen operasyonda, bu sabah Karadağ/Latedem Tepe bölgesinde tespit edilen üç terörist etkisiz hale getirildi.

pkk-magara

Aynı operasyon kapsamında, Ziyaret ve Cami Tepe bölgelerinde yapılan arama tarama faaliyetinde, 30 metre uzunluğunda dört odalı ve 5 metre uzunluğunda tek odalı suni olarak yapılmış iki mağara bulundu.

MAĞARA ÜZERİNE SABİTLENMİŞ PARATONER

Bulunan mağaralarda, bir doçka namlusu, bir biksi namlusu, 5 kutusu açılmamış olmak üzere bin 800 adet doçka mühimmatı, bir roketatar mühimmatı, bir adet jeneratör, iki akü, 8 büyük tüp, 7 celikan mazot, mağara üzerine sabitlenmiş bir paratoner, muhtelif örgütsel doküman ve bir miktar yaşam malzemesi bulunarak imha edildi.

Askerler şaşkına döndü! PKK'nın ininde bulundu... ile ilgili etiketler Operasyon Son dakika iemdinli paratoner
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.