Askere gidecekti 68 kişinin karantinaya alınmasına yol açtı...

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde vatani görevini yapmak için askerlik şubesine başvuruya giden 22 yaşındaki B.C.B'nin Kovid-19 olduğu tespit edildi. Son dakika haberine göre, başlatılan filyasyon çalışması sonucunda ilçe genelinde B.C.B'nin temas ettiği 68 kişi ve yaşadıkları 53 ev karantinaya alındı. İslahiye Belediyesi ekiplerince dezenfekte edilen evlere, jandarma tarafından güvenlik şeridi çekildi ve karantina uyarısı asıldı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tam anlamı ile koronavirüs alarmı yaşandı. 

Alarmın sebebi ise vatani görevini yapmak için askerlik şubesine başvuran 22 yaşındaki B.C.B'nin Kovid-19 testinin pozitif çıkmasıydı.

Bu gelişme üzerine B.C.B. İslahiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Filyasyon ekipleri ise B.C.B'nin temas ettiği kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

Yapılan titiz çalışma sonucunda B.C.B'nin temaslı olduğu belirlenen ailesi ve ailesinin temas ettiği 68 kişinin yaşadığı 53 ev için karantina kararı alındı.

Karantinaya alınan evler İslahiye Belediyesi ekiplerince dezenfekte edildi.

jandarma tarafından güvenlik şeridi çekilen evlerin kapısına karantina uyarısı asıldı.

(AA)

Askere gidecekti 68 kişinin karantinaya alınmasına yol açtı... ile ilgili etiketler Gaziantep İslahiye kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.