Askerdeki sevgiliye kandil mesajı 2022! Sevgiliye dualı Miraç Kandili mesajları

Sevgiliye kandil mesajı ve askerdeki sevgiliye kandil mesajları, mübarek Miraç Kandilinde sevdiklerin unutulmaması anlamı taşır. Miraç Kandilinde sevgiliye olan sevgimizi göstermek hem de onu unutmadığımızı hatırlatmak için gönderilecek bir kandil mesajı çok önemlidir. İşte sevgiliye dualı Miraç Kandili mesajı…

Mübarek Miraç Kandilinde, sevgiliye kandil mesajları ve askerdeki sevgiliye kandil mesajı ile bir kez daha anlam kazanacak. Hz. Muhammed’in önce göğe ve ardından da ilahi huzura yükseldiği bu anlamlı gecede gönderilecek bir mesajın önemi çok büyüktür.

Sizde bu mübarek Miraç Kandili gecesinde sevgiliye kandil mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Askerdeki Sevgiliye Kandil Mesajları

 

• Sen şafak say ben sensizliği sayayım, sen düşmana kurşun sık ben sensizliği kurşuna dizeyim. Sen beni düşün ben senin için öleyim.

• Bu kalbe bir kere adın yazıldı bir daha silinmeyecek, bu ömrüm ömrüne adandı son nefesim seninle olacak.

• Sensiz çok zor geçiyor günlerim, ben hep seni özlerim, ben hep seni beklerim. Seni özledikçe gözlerimden her gün yaşlar dökerim.

• Canım sevgilim sen vatan nöbetindesin, ben ise senin nöbetindeyim, sensizliğin nöbetindeyim. Biliyorum bir gün bu nöbetlerimiz bitecek, seven bu kalpler kavuşacak.

• Askerlik değildir yüreğimi acıtan, sensizliktir be Bitanem.

• Aşkım yattığın yatağın, sevgim üzerine örttüğün yorganın, yüreğime başını koyduğun yastığın olsun. Sen yeter ki rahat uyu Aşkım.

• Benim şimdi sana ihtiyacım var. Senin gülüşüne, senin bakışına, canım sevgilim deyişine, sana çok ihtiyacım var canım sevgilim seni çok özledim.

• Asker oldun sevdiğim, ben şimdi sensizliği neyleyim, günlerim geçmiyor her gün sensizlik nöbetindeyim.

• Bu vatan bizimdir buna ferman gerekmez, benim askerim kendini canından çok seven sevdiğini hiç unutmaz.

Askerdeki sevgiliye kandil mesajı 2022! Sevgiliye dualı Miraç Kandili mesajları ile ilgili etiketler askerdeki sevgiliye askerdeki sevgiliye kandil mesajı miraç kandili mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.