Asker aileleri isyanda! Ermeni ordusunda hastalık ve açlık paniği başladı

ABD, Fransa ve İran tarafından silahlandırılan Ermenistan ordusunun perişan halde olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; Ermeni ordusunda hastalık, yiyecek ve insan gücü sıkıntısı yaşanıyor. Ermeni sosyal medya kullanıcıları tam 38 günden beri bazı savaş mevzilerinde herhangi bir değişiklik olmadığını yazıyor. Bu durumu öğrenen Ermeni asker ailelerinin çocuklarının hayatından endişe ettikleri serzenişinde bulundukları ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Azerbaycan ordusuna 2020 yılında Karabağ’da ancak 44 gün dayanan Ermeni ordusunda büyük panik yaşandığı iddia edildi.

HASTALIK VE AÇLIK SORUNU HER GÜN GİDEREK ARTIYOR

Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Fransa ve İran tarafından silahlandırılan Ermenistan Ordusu’nun perişan halde olduğu ifade edildi. SuperHaber’in Erivan’da güvenilir yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre Ermeni ordusunda başlayan hastalık, yiyecek ve insan gücü sıkıntısı her geçen gün artarak büyüyor. Ermeni ordunun bu gizli durumu nedeni ile Azerbaycan sınırındaki muharebe mevzilerinde tam 38 günden beri herhangi bir hareket yaşanmadı.Ermenistan’da bulunan önemli sosyal medya kullanıcılarının, bazı savaş mevzilerinde herhangi bir değişiklik olmadığını yazarak kamuoyunu bilgilendirdikleri belirtildi.

ERMENİ KOMUTANLAR ORDUNUN DURUMUNU RÜTBE İÇİN GİZLİYOR

Öte yandan Ermeni Ordusu’nda ki büyük sorunun ilgili yerlere iletilmeyerek gizlendiği öne sürülüyor. Sosyal medyada bulunan Anna Harutyunyan isimli bir ermeni, askerlerin yiyecek yetersizliğinden hastalandığını, komutanların ise rütbelerini düşürmek istemediklerini için onları doktora götürmediklerini yazdığı bildirildi. Arutyunyan adlı kişi yazısının devamında ''Orduda büyük bir hijyen sorunu var, insan gücü eksikliği var, askerler hastalanıyor. Komutanlar ise askerlerin durumunu saklayarak yerinize kimse gelmeyecek diyorlar.” yazdığı anlaşıldı.

ERMENİ ASKER AİLELERİ YETKİLİLERE İSYAN EDİYOR!

Bu arada Ermenistan Ordusu’nda ki bu durumu öğrenen Ermeni asker ailelerinin çocuklarının hayatından endişe ettikleri serzenişinde bulundukları ifade edildi. Yine ermeni askeri personelin yakınlarının son durumu sosyal ağlarda ''Ebeveynlerde alarm veriyor. Özellikle yiyecek ve yakıt konusunda ciddi sorunlar var, durum endişe verici. Yaşananlar bölgedeki mevzilerin teslim edilmesi senaryosuna benziyor.” denilerek isyan ettikleri vurgulandı.

Asker aileleri isyanda! Ermeni ordusunda hastalık ve açlık paniği başladı ile ilgili etiketler Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.