Aşk Mantık İntikam’dan Büyük Başarı! Youtube Rekoru Geldi! Böyle Bir İzlenme Yok!

Yaz sezonunda dönemin en başarılı reytinglerine sahip olan dizi Aşk Mantık İntikam oldu. Aşk Mantık İntikam' ın bu başarısı Youtube ta da etkisini gösteriyor. Dizinin fragmanları ve bölümleri tekrarlarca kez izleniyor.

Yaz sezonunda  dönemin en başarılı reytinglerine sahip olan dizi Aşk Mantık İntikam oldu. Aşk Mantık İntikam' ın bu başarısı Youtube ta da etkisini gösteriyor. Dizinin fragmanları ve bölümleri tekrarlarca kez izleniyor. 

Sezonun En Başarılı Dizisi Aşk Mantık İntikam

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarıları insanların diziye olan ilgisini artırıyor ve onları büyülüyor. Aşk Mantık İntikam ' ın reytingleri dizilerin televizyonda izlenmelerinin ilgi kaybetmesine rağmen bu dizinin hala iyi bir düzeydedir. Bazı dizilerin kış sezonunda elde edemediği reytingleri Aşk Mantık İntikam' ın bu yaz aylarında böyle iyi bir düzeyde sahip olması diziyi yaz sezonunun en başarılı dizisi yapmaya yetti.

Aşk Mantık İntikam’dan Büyük Başarı! Youtube Rekoru Geldi! Böyle Bir İzlenme Yok!

Cuma günü akşamdan ekranlardaki seyircileriyle buluşan dizi bu zamana kadar yayınlanan  altı bölümüyle büyük bir ilgi gördü. Dizinin başrollerinde bulunan Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisine olan ilgi de artıyor. Sosyal medyalarda diziye olan ilgi de bir yandan artıyor. 

Sosyal Medya Platformlarında Popüler Oldu

Aşk Mantık İntikam dizisine olan ilginin daha da artması dizinin resmi sayfalarının popülerliği de arttıdı. İnstagram, Twitter ve Youtube da dizinin sayfalarına onlarca beğeni, yorum ve takipçi gelmektedir. Dizinin fragmanlarını heyecanla bekleyen seyircileri fragman gelmeyince isyan ediyorlar ve fragmanın gelmesi için sosyal medyalardan dizinin yayılmasını sağlıyorlar.

Aşk Mantık İntikam’dan Büyük Başarı! Youtube Rekoru Geldi! Böyle Bir İzlenme Yok! - Resim : 2

Dizinin fragmanlarına gösterilen ilgi ise daha bir ayrıdır. Dizinin  bölüm sahneleri yüz binlerce kez izleniyor. Bu ilgi sayesinde dizinin Youtube kanalında yedi yüz elli bin civarında abonesi oldu. Fragmanları ise sahnelerden daha da çok izlenmektedir. Dizinin bu kadar fazla seveninin olması ve ilgiyi üzerinde tutması diziyi sosyal medya platformlarında oldukça fazla popüler yapıyor.

Aşk Mantık İntikam’dan Büyük Başarı! Youtube Rekoru Geldi! Böyle Bir İzlenme Yok! ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.