Aşk Mantık İntikam dizisinin Ozan'ı İlhan Şen genç kızlara seslendi! Binlerce yorum geldi!

Bu yazın en çok izlenen dizilerinden Aşk Mantık İntikam'ın başrol oyuncu İlhan Şen diziyle birlikte hayran kitlesini de genişletti. Sosyal medya hesabından katıldığı bir sohbette binlerce genç takipçisine seslendi.

Burcu Özberk ile başrolünü paylaştığı Fox Tv dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi kariyerinde bir başka oldu. Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Şahin Tepesi gibi dizilerden oynayan 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu son olarak Seni Çok Bekledim'de rol almıştı.

"İLHAN ŞEN GENÇ KIZLARA SESLENDİ!"

Ancak Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı daha çok parlayan İlhan Şen'in dizideki rol arkadaşı Burcu Özberk ile olan uyumu nedeniyle dizinin başarı yakalaması güç olmadı.

İlhan Şen sevgili kimdir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında? İlhan Şen nereli,  biyografisi nedir? - Haberler

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Twitter’daki sohbet odasına katılarak hayranlarının sorularını yanıtladı. Yaklaşık 1,5 saat süren yayına 6.000 kişi katıldı. Yayın süresince soruları yanıtlayan İlhan Şen, Twitter’da TT oldu.

İlhan Şen kimdir? - oyuncular.com.tr

İlhan Şen yayın boyunca dizi çekimlerinde yaşadıklarından özel hayatına kadar pek çok soruyu yanıtladı. Yayının sonunda hem İlhan Şen hem de hayranları çok memnundu.

Yakışıklı oyuncu yayın süresince kendisine gösterilen ilgiye de, “iyi ki varsınız” sözleriyle teşekkür etti ve en kısa zamanda hayranlarıyla yine buluşup sohbet edeceğini belirtti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin Ozan'ı İlhan Şen genç kızlara seslendi! Binlerce yorum geldi! ile ilgili etiketler Burcu Özberk ilhan şen korfalı Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.