Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Karar! Ayrılık Haberi Aniden Geldi! Seyirci Şaşırdı

Televizyon ekranlarına bomba gibi düşen FOX TV de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz döneminin en beğenilen dizisi olmaya devam ediyor. 20 Ağustosta yeni bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacağı seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Televizyon ekranlarına bomba gibi düşen FOX TV de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi yaz döneminin en beğenilen dizisi olmaya devam ediyor. 20 Ağustosta yeni bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacağı seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. Son dönemlerde güzelliği ve oyunculuğu ile öne çıkan Burcu Özberk yeni dizisiyle seyirciyi yeniden ekran başına kilitledi. İlhan Şen ile muhteşem bir uyum sağlayan Burcu Özberk’in diziyle uyumu da çok güzel.

Başrol Oyuncularının Uyumu Reytingleri Etkiledi

Başrolünde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide olayların heyecanlı akışı seyirciyi dikkatle izlemeye yöneltiyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in aşkla dolu romantik sahnelerini severek izleyen seyirciler dizinin reytinglerinin yükselmesini sağlıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Karar! Ayrılık Haberi Aniden Geldi! Seyirci Şaşırdı

Senaryonun son bölümünde Esra yani Burcu Özberk’in işten ayrılması ile Ozanı kendine bağlamasını umut etmekle geçiyor. Esra Ozan’la ilgili bütün her şeyden uzak kalarak onu hayatından çıkarmak için elinden geleni yapmaktadır. Fakat Ozan Esra’yı geri döndürmeye kararlıdır ve onun peşinden koşmaktadır. Esra ve Ozanın arasındaki samimiyeti sezen Çınar her şeyi araştırmaya başlamıştır.

Çınar’ın Öğrendikleri Karşısındaki Tavrı

Her şeyi öğrenen Çınar, Ozan’ın karşısına çıkar ve bildikleriyle ilgili hesap sormaya karar verir. Ozan ise Esra konusunda oldukça kararlı bir tutum sergileyerek Çınar’a ondan vazgeçmeyeceğini hissettirmektedir. Ozan Çınardaki bu davranış değişiklerini Esra’ya söyleyerek ona Çınarın gerçek yüzünü göstermeye çalışmaktadır.

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Karar! Ayrılık Haberi Aniden Geldi! Seyirci Şaşırdı - Resim : 2

Çınar babasının şirketi olması sebebiyle Esra ve Ozana zorluk çıkartmaya kararlıdır. Babasının hisselerini kendi üzerine devreden ve Esra’ya yeni iş teklif eden Çınar’a Esra’nın tepkisi ne olacak? Ozan bu durumu anlayışla karşılayacak mı? Ozan ve Esra bu teklif sayesinden yakınlaşacak mı? Yeni bölümde hepimizi ekranlara kilitleyecek olan diziyi 20 Ağustos’a kadar dört gözle beklemekteyiz

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Karar! Ayrılık Haberi Aniden Geldi! Seyirci Şaşırdı ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.