Aşk Mantık İntikam Dizisi Yeni Kararını Aldı! Ozan Ve Esra İşleri Karıştırıyor

Başrollerini Güneşin Kızları dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Özberk, İlhan Şen, Baraj dizisiyle tanıdığımız Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin hikâyesinde yayınlanacak 13.bölüm itibariyle önemli değişiklikler oluyor.

Başrollerini Güneşin Kızları dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Özberk, İlhan Şen, Baraj dizisiyle tanıdığımız Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin hikâyesinde yayınlanacak 13.bölüm itibariyle önemli değişiklikler oluyor.

Esra karakteri kalp kırıklıklarını bir kenara atamayıp, yeni bir yolculuğa çıkmaya karar verecek gibi duruyor. 

Kırgınlıklardan Kaçmak

Esra, Ozana karşı duyduğu kırgınlıktan kaçmak için Çınarla birlikte Antalya yolculuğuna çıkmayı kabul ediyor ve ailesi ile vedalaşıyor. Her ne kadar Esra'nın annesi tam aksini söylese de Esra Ozan’dan uzaklaşmanın ona daha iyi geleceğini düşünüp Çınar'ın teklifini kabul ediyor.

Ozan, Esra ile konuşup kendini affettirmek, ona gerçekleri açıklamak ve sorunları çözmek ister fakat Esra'nın artık ne sabrı ne de kırılacak bir kalbi kalmıştır. Ozan'ı defalarca reddeder, onu dinlemez ve Antalya'ya gitmeyi kafasına koyar.

Aşk Mantık İntikam Dizisi Yeni Kararını Aldı! Ozan Ve Esra İşleri Karıştırıyor

Ozan ise pes etmeyecek Esra'ya bir şekilde kendini açıklayıp onun fikrini değiştirmeye çalışacaktır. Ozan'ın  yapacağı son hamle ise hem izleyenleri hem Esra'yı hem de çevresindeki herkesi şaşırtacaktır. 

Başarılı İşler

Son zamanlarda yayınlanan pek çok dizi gibi Aşk Mantık İntikam da kadın gücünü ortaya koyan dizilerden biridir. Cunning Single Lady dizisinin başarılı bir uyarlaması olan dizi başrollerin uyumuyla ve oyuncu kadrosunun profesyonelliği ile göz doldurmaktadır.

Senaristliğini Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın yaptığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturmaktadır. Dizi Yağmur Ünal'ın yapımcılığında FOX TV'de yayımlanmaktadır.

Aşk Mantık İntikam dizisi her Cuma akşamı FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır, 17 Eylül de 13. bölümü yayınlanacak olan dizide ne gibi değişiklikler olacağını hep birlikte merakla ve keyifle izleyip öğrenelim. 

Aşk Mantık İntikam Dizisi Yeni Kararını Aldı! Ozan Ve Esra İşleri Karıştırıyor ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.