Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Nedeni Ortaya Çıktı! Burcu Özberk Böyle Veda Etti

Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam final yapıyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrollerinde olduğu dizi Fox TV ekranlarında 42 bölümlük macerasını bitiriyor. İzleyicilerin sosyal medyada her hafta trend yaptıkları Aşk Mantık İntikam dizisinin final nedeni ise ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Burcu Özberk ise diziye böyle veda etti.

Cuma akşamları reytinglerde uzun süre zirveyi kimseye bırakmayan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan Cuma akşamı 42. bölümüyle final yapıyor. 2 yıl önce boşanan Esra ve Ozan'ın hikayesini eğlenceli bir dille anlatan Aşk Mantık İntikam neden final yapıyor? İşte detaylar...

Aşk Mantık İntikam dizisinin final nedeni ortaya çıkınca izleyiciler de şoke oldu. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin final yapma sebebi ise uzun süredir merak ediliyordu.

Aşk Mantık İntikam Neden Final Yapıyor?

Burcu Özberk'in son paylaşımıyla veda ettiği Aşk Mantık İntikam dizisinin final nedeniyle ilgili Fox TV'den herhangi bir açıklama yapılmadı.Ancak Aşk Mantık İntikam dizisinin final nedenin düşen reytingler olduğu ve hikayenin sonuna gelindiği iddia ediliyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Nedeni Ortaya Çıktı! Burcu Özberk Böyle Veda Etti

AŞK MANTIK İNTİKAM’IN SON FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Esra’nın hamile olduğu haberini alan Ozan, sevinçten havalara uçar. Geçmişte yaşanan her şeyi telafi etmeye kararlı olan Ozan bu nedenle Esra’nın üzerine titrer. Ancak Esra bu ilgiden sıkılmaya başlar. Ozan’ın aşırı ilgisini dizginlemeye çalışan Esra’nın çözmesi gereken bir sorun daha vardır.

Ozan, Zümrüt ve Nazım’ın arasındaki yakınlığı kabul etmemekle birlikte sanki böyle bir şey yokmuş gibi davranmaktadır. Esra bu durumu düzeltmek amacıyla aileyi ve Nazım’ı bir yemekte bir araya getirir. Bu yemek başka bir mutlu haberin daha alınmasına vesile olur. Ozan, Esra’nın aslında içten içe bir düğünlerinin olmamasına üzüldüğünü öğrenince ona unutulmaz bir sürpriz hazırlar.

 

 

Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Nedeni Ortaya Çıktı! Burcu Özberk Böyle Veda Etti ile ilgili etiketler Burcu Özberk aşk mantık intikam neden final yapıyor final neden
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.