Aşk iddialarını yalanlamıştı! Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti

Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu ise aşk iddialarını yalanlamıştı. Son olarak birlikte bir düğüne katılan ikiliden samimi bir poz geldi. Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran'a olan aşkını bu fotoğrafla ilan etti.

Defne Samyeli geçtiğimiz haftalarda Çağrı Telkıvıran ile birlikte görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Samyeli ise çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı.

Uzun süredir yalnız olan Defne Samyeli, gönlünü kendinden yaşça küçük bir çok ünlü sanatçının beste, söz ve aranjörlüğünü üstlenen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı.

TELKIVIRAN, SAMYELİ AŞKI BELGELENDİ

Dün bir düğüne katılan ikiliden Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile çekilen romantik bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Defen Samyeli, Telkıvıran'ın paylaşımını kendi hikayesine ekledi. Böylece Telkıvıran ve Defen Samyeli aşkı belgelenmiş oldu.

Çağrı Telkıvıran, daha önce ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Defne Samyeli'nin bir önceki sevgilisi ise iş insanı Onur Arıkan'dı.

Aşk iddialarını yalanlamıştı! Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşkını ilan etti ile ilgili etiketler Defne Samyeli Çağrı Telkıvıran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.