Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş!

Esenler'de sokak ortasında Asiye Atalay'ı katleden cani Ümit Karakoyun'un saklandığı evdeki arkadaşı cinayet sonrası yaşananları anlattı. "Geldiğinde silah belindeydi." diyen arkadaşı "Sigara aldık. Ümit ve bir abi buraya geldi. Karnım aç dedi." ifadelerini kullandı. Ayrıca Karakoyun'un sosyal medyada Asiye'nin canlı yayın videosunu izledikten sonra sokağa çıktığı ve dehşet yaşattığı öğrenildi.

Katilin saklandığı evdeki arkadaşı Asiye Atalay cinayetinin ardından Ümit Karakoyun'un neler söylediği ve yaptığını polis ekiplerine anlattı.

Olayı anlatan ev sahibi Ç.E., Ümit Karakoyun ile beraber başka kişilerin de geldiğini söyledi. Ümit Karakoyun'un olayda kullandığı silah, evde bir koltuğun arasına saklanmış şekilde bulundu.

ASİYE ATALAY'IN YOLUNU KESİP ÖLDÜRDÜ

Olay dün akşam saatlerinde Esenler'de meydana geldi. İddiaya göre, Asiye Atalay'ın saplantılı bir kişi tarafından rahatsız ediliyordu. O kişi, dün Asiye Atalay'ın yolunu kesti. İki arasında bir süre tartışma yaşandı.

Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu. 19 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. 

 Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş!

 

CİNAYET SONRASI EVİNDE SAKLANDIĞI ARKADAŞI O ANLARI ANLATTI

Katilin Asiye Atalay'ı vahşice öldürdükten sonra yanına gittiği Ç.E. isimli arkadaşı o anları emniyet ekiplerine anlattı.

Kendi rızasıyla evinin kapısını polislere açan genç cinayet sonrasındaki Ümit Karakoyun'u şöyle aktardı:

"ASİYE'Yİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA GELDİ "KARNIM AÇ" DEDİ! SİLAH BELİNDEYDİ"

Sigara aldık. Ümit ve bir abi buraya geldi. Karnım aç dedi. Buraya geldik. Silahı belindeydi. Ben yerde oturdum. Ümit de buradaydı (Kanepenin yanında). (Koltuğu işaret ederek) Silahı naptığını ben görmedim.

Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş! - Resim : 2

POLİSLER İŞARET ETTİĞİ YERDE BULDU

Arkadaşının anlattığı ve işaret ettiği noktada koltuğun baza bölümünün kenarına saklanmış silahı polis ekipleri buldu.

 Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş! - Resim : 3

SOSYAL MEDYADA CANLI YAYININI İZLEDİKTEN SONRA SOKAĞA ÇIKMIŞ

Cinayet büro amirliği ekipleri şüphelinin olay günü Atalay'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının ardından takibe aldığını belirdi. Canlı yayını izledikten sonra sokağa çıkan saldırganın bir süre sonra genç kızı evine giderken görerek yanına yaklaştığı belirlendi.

"AMACIM KONUŞMAKTI, YANLIŞLIKLA VURDUM"

Kendisini sorgulayan polislere amacının konuşmak olduğunu söyleyen Ümit Karakoyun'un bir anda çevresinde polis olduğundan şüphelenerek belindeki silahı çıkarıp genç kızın çantasına koymaya çalıştığını iddia etti. Saldırgan, genç kızın silahı istememesi yüzünden aralarında yaşanan kargaşa sırasında silahın patladığını ve Atalay'ın vurulduğunu iddia etti.

Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş! - Resim : 4

GÖRÜNTÜLER YALAN SÖYLEDİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Ancak polis olayla ilgili elde ettiği görüntülerde şüphelinin genç kızı, bir otomobilin çevresinde kovaladığını bu sırada göğsünden vurduğunu belirledi. Yere düşen genç kızın kısa süre sonra yerden kalkmaya çalışmaya başlaması üzerine şüphelinin geri dönerek bu kez Asiye Nur Atalay'ı bu kez başına ateş ederek öldürdüğü belirlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Poliste işlemleri tamamlanan saldırgan Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

 

Asiye Atalay cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Öldürdükten sonra 'Karnım aç' demiş! ile ilgili etiketler Esenler asiye atalay ümit karakoyun sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.