Aşiretlerden gözü korktu! Mazlum Abdi taviz üzerine taviz veriyor!

Suriye’de Arap aşiretlerinin saldırılarında tutunamayan PKK/YPG’nin imdadına ABD yetişmişti. Menbiç ve Haseke’de çatışmaların sürmesi üzerine, YPG’nin sözde komutanı Mazlum Abdi’nin gözü korktu. Abdi, ”Suriye'nin doğusundaki Arap aşiretlerinin taleplerini karşılama sözü veriyoruz.” diyerek taviz üzerine taviz vermeye başladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Suriye’nin doğusuna yerleşen bölücü terör örgütü PKK/YPG’ye Arap aşiretler başkaldırmıştı.


SÖZDE KARARGAHINI HASEKE’YE TAŞIDI! İMDADINA ABD YETİŞTİ!

Yıllardan beri topraklarını işgal ettikleri Arap aşiretlerin çocuklarını ve gelirlerini de elinden alan PKKa/YPG, buna karşı çıkanları öldürmüştü.Bundan yaklaşık iki hafta önce Deyrizor’da bulunan Arap aşiretler isyan ederek silahlı saldırılara başlamışlardı.Birleşerek seferberlik ilan eden arap aşiretlerin saldırıları karşısında da ağır kalıplar veren PKK/YPG,sözde karargahını Haseke’ye taşımıştı.Suriye’de arap aşiretlerinin saldırıların da tutunamayan PKK/YPG’nin imdadına ABD yetişmişti.Arap aşiretler ile geçici ateşkes yapılmış,ancak çatışmalar Menbiç ve Haseke’de durmadı.

YPG’NİN GÖZÜ ARAP AŞİRETLERDEN VE TÜRKMEN GRUPLARDAN KORKTU!

SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Arap aşiretleri durduramayan bölücü terör örgütü PKK/YPG, Türkmen gruplarının da çatışmalara katıldığını öğrendi.Amerika’ ve Koalisyon Güçleri’nin silah ve mühimmat yardımına rağmen Arap aşiretleri durduramayan örgütün sözde komutanı Mazlum Abdi’nin gözü korktu. Petrol bölgelerini tutan ve bu yerleri kaybetmeyi göze alamayan PKK/YPG bunun üzerine taktik değiştirdi.

KÖŞEYE SIKIŞAN ABDİ TAVİZ ÜZERİNE TAVİZ VERMEYE BAŞLADI!

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Abdi, ”Suriye'nin doğusundaki Arap aşiretlerinin taleplerini karşılama sözü veriyoruz.”diyerek taviz üzerine taviz vermeye başladı.Abdi açıklamasında Suriye'nin doğusundaki Arap aşiretlerinin taleplerini karşılama sözü verdiklerini ifade ederek ,isyan eden Arap aşiretlerinin savaşçılarının da serbest bırakılma ve genel af çıkaracaklarını söyledi.

TERÖR ÖRGÜTÜ SÖZDE LİDERİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTEN BAHSETTİ!

Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’nin sözde lideri Abdi açıklamasının son bölümünde bölge sakinlerini fitne, tahrik ve ırkçılığa sürüklenmemeye çağırdı.Onbinlerce insanın ölümüne ve sakat kalmasına neden olan örgüt sözde liderinin,medya ile sosyal medya kullanıcılarını da kardeşlikle,sivil barış diline destek vermeye çağırması,ayrıca nihai hedeflerinin, barış, istikrar, ayrıca kalkınma olduğunu söylemesi dikkati çekti.

Aşiretlerden gözü korktu! Mazlum Abdi taviz üzerine taviz veriyor! ile ilgili etiketler Arap Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.