Asıl bomba ise kameranın arkasında saklı... O fotoğrafı kim çekti?

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, gençlik yıllarında, yakın dostu Fehmi Koru ile birlikte görüntülendiği fotoğraf uzun süredir konuşuluyordu. O fotoğrafla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre fotoğrafı çeken kişi Org. Hulusi Akar...

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek bugünkü köşesinde, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün siyasete döneceği yönündeki iddiaları yazdı.

Yazısında ilginç bir detaya da yer veren Zeyrek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da, Gül gibi Kayserili olduğunu belirtti.

Zeyrek yazısına şöyle devam etti;

"Küçük bir not: Fehmi Koru’nun yayınladığı bir fotoğraf vardı. Sakallı Gül, çizgili ve İspanyol paçalı takım elbisesi ile Şükrü Karatepe ve Koru, gençlik yıllarında çektirmişti. Kıyafetlerden ve mekândan, aynı gün çekildiği anlaşılan bir başka fotoğraf daha var. Koru’nun olmadığı o fotoğrafta Gül’ün sağ yanında, kıyafeti, saçları daha düzenli, daha karizmatik görünen bir genç dikkat çekiyor. O gencin Hulusi Akar olduğunda ısrar eden bir meslektaşım, “Tanışıklıkları o yıllara dayanıyor” dedi. Gül’ün de Akar’ın da Kayseri lisesinde okuduğunu hatırlarsak tanışmamaları sürpriz olurdu."

ferfreggg

ODA TV YAZARI DA AYNI İDDİAYI GÜNDEME GETİRDİ!

Aynı iddiayı Oda TV yazarı Türker Ertürk de gündeme getirdi.

Ertürk fotoğrafın çekilme hikayesini ise şöyle anlattı;

"Önce, Belgrave Square 43 numarada bulunan Türk Büyükelçiliği’nin ikinci katındaki Askeri Ataşeliğe gittiler. Daha sonra buradan çıkarak, yaklaşık 250 metre mesafede bulunan Hyde Park’a girdiler. Biraz dolaştılar, yorulunca birer pound vererek şezlong kiraladılar ve oturup sohbet ettiler. Hava güzel ve güneşli bir gün olduğu için ceketlerini çıkarıp, şezlongların arkasına astılar ve günün anısına bir de fotoğraf çektirdiler.

İşte yukarıda gördüğünüz üçlünün fotoğrafı bu! Bu kareyi, fotoğraf makinesinin deklanşörüne basarak tespit eden ise; o gün Üsteğmen, bugün ise Genelkurmay Başkanı olan Orgeneral Hulusi Akar’dı!

Daha sonra kalktılar, ceketlerini ve safarilerini giydiler, kuzeye doğru yürüdüler, Hyde Park’ın Marble Arch kapısından çıktılar ve sağa dönerek Oxford Street’e girdiler. Bu sefer de fotoğraf makinesinin arkasına Fehmi Koru geçti, şimdiye kadar hiç medyada görmediğiniz Hulusi Akar, Abdullah Gül ve Şükrü Karatepe’nin fotoğrafını çekti."

Asıl bomba ise kameranın arkasında saklı... O fotoğrafı kim çekti? ile ilgili etiketler Erdoğan Abdullah Gül Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.