Aşı yapılan Erzurum Valisi koronaya yakalandı

Erzurum Valisi Okay Memiş'in koronavirüse yakalandığı tespit edildi. Kovid-19 testi pozitif çıkan Memiş, 19 Şubat'ta ilk doz aşısını yaptırmıştı. Bugün ikinci doz aşısını vurulması gereken Vali Memiş testinin pozitif çıkması üzerine evinde karantinaya alındı. Memiş,'in ikinci doz aşısının hastalığı atlatmasının ardından yapılacağı belirtildi.

Erzurum Valisi Okay Memiş'in koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Vali Memiş, 19 Şubat'ta Palandöken ilçesindeki Mareşal Çakmak Hastanesi'nde ilk doz CoronaVac aşısı yaptırmıştı.

Memiş, 28 gün geçen aşılamanın ardından bugün aşının ikinci dozunu olacaktı.

Ancak ikinci dozdan bir gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan Vali Memiş, evinde karantinaya alındı. 

Aşı yapılan Erzurum Valisi koronaya yakalandı

Vali Memiş ilk doz aşısı yapıldığında, "Öğretmen arkadaşlarla, polisle, jandarmayla, bir de konumum gereği her gün onlarca yüzlerce vatandaşla görüşmem oluyor. Şimdiye kadar bu virüse maruz kalmamıştık. 1 yıldır kendime çok dikkat ediyorum. Bugüne kadar korona kapmamıştım ama bugün hayırlı bir şey oldu. Aşıyla muhatap oldum. Bütün vatandaşlarımız umarım aşı konusunda duyarlılık gösterir. Aşılamaya yönelik biraz daha gayret göstermemiz lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Vali Okay Memiş, hastalığı nedeniyle bugün hükümet konağında gerçekleştirilen Devlet Övünç Madalyası tevcih töreninde bulunamadı. 

Aşı yapılan Erzurum Valisi koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Okay Memiş Erzurum Valisi kovid aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.