Asgari Ücret Tespit Toplantısı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK'ten açıklama

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde yapılan ikinci toplantı sona erdi. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği toplantı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Yaklaşık 2.5 saat süren Asgari ücrette 2. toplantı az önce sona erdi. Topantı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Asgari Ücret Tespit Toplantısı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK'ten açıklama

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç: "Daha önceki yıllarda olduğu gibi asgari ücret işveren desteği bu yıl masada, talebimizi yeniledik."

Asgari Ücret Tespit Toplantısı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK'ten açıklama - Resim : 2

"RAKAM KONUŞULMADI"

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak: "Rakam konuşulmadı, artık herhalde son toplantıda konuşuruz. Bundan sonraki toplantı son mu olur bilmiyorum ama artık yavaş yavaş rakam konuşulacakatır. Bizim istediğimiz verilerin bir kısmı geldi bir kısmını alacağız.

Son toplantıda inşallah rakam gelir, gelir gelmez de paylaşacağız.

Değerlendirmeyi kendi yönetim kurulumuzla, TÜRK İŞ yönetimi ile yarın sabah değerlendirip, kamuoyuna yarın açıklama yapacağız.

ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU'NUN 3. TOPLANTISI NE ZAMAN?

Şu anda tarih belirleyemedik, sunuların gelmesini bekleyeceğiz, muhtemelen önümüzdeki haftaya sarkar diye düşünüyorum.

Asgari Ücret Tespit Toplantısı sonrası TÜRK-İŞ ve TİSK'ten açıklama ile ilgili etiketler asgari ücret TÜRK-İŞ
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.