Asena Tuğal arabadan indi, elektrikli bisiklete bindi!

Arabasını satıp elektrikli bisiklet alan oyuncu Asena Tuğal, “Motorlu taşıtlar vergisine yüzde 40 zam geldi, bence herkes bisiklete geçmeyi düşünsün” dedi.

Asena Tuğal, önceki gün Etiler’de elektrikli bisikletiyle objektiflere yansıdı. Otomobilini satıp yerine elektrikli bisiklet aldığını söyleyen oyuncu, motorlu taşıtlar vergisine gelen yüzde 40’lık zamma atıfta bulunup, “Malum zam geldi, bakın bisiklet arabadan daha iyi. Arabaya ne gerek var. Çevreye de zarar vermiyorsun. Arabayı sattım 1 yıldır elektrikli bisiklete biniyorum. Şehir içinde çok rahat. Aynı anda spor yapmış oluyorsun. Bence herkes yavaş yavaş geçmeli bisiklete” dedi. Hürriyet Gazetesi - Cenker TEZEL

59d1cc1d18c7730f3c4653d1

ASENA TUĞAL KİMDİR?

TRT 1’de 2 sezon yayınlanan Filinta dizisinde Tabibe Vildan rolünü oynayan Asena Tuğal, daha sonra ATV’deki Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde Zeynep Şanlı rolünü canlandırdı. Asena Tuğal son olarak ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı.

Asena Tuğal, kendisi gibi oyuncu olan Şahin Irmak’la nişanlı.

1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, 2000’den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ise, Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey’de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal,Miss International yarışmasında “Miss Smile” ödülü kazandı.

Spor alanında da başarısı olan oyuncu,Kürek sporunda uluslararası dereceleri bulunuyor olup ayrıca Tekvando sporunda siyah kuşaktır. Ve bu sayede ülkemizi Milli Takım kadrosuyla geçmiş yıllarda temsil etmiştir.

Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘double major’ olarak tamamlayan oyuncu, Matematik ve Fen Bilimleri fakültesinden aynı dönem içinde mezun olmuştur. Asena Tuğal birçok dizide oynamıştır.2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal Filinta adlı dizilerde rol alan oyuncu Kertenkele Yeniden Doğuş ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol aldı. Asena Tuğal son olarak TRT 1’de yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde oynuyor.

Oynadığı diziler:

2017: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Zeynep Sağlam
2016: Kertenkele Yeniden DoğuŞ Zeynep Şanlı
2015-2016: Filinta Tabibe Leyla
2013: Tozlu Yollar Vildan
2013: Aldırma Gönül
2010: Öğretmen Kemal
2009: Ömre Bedel
2008: Akasya Durağı

Asena Tuğal arabadan indi, elektrikli bisiklete bindi! ile ilgili etiketler Şahin Irmak Asena Tuğal elektrikli bisiklet otomobilini sattı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.