Asena Atalay'la Tan Taşçı'nın birbirlerinden haberleri yok!

Sunucu Asena Atalay’la anılan şarkıcı Tan Taşçı, mekan çıkışı soruları yanıtladı.

Sunucu Asena Atalay’la yaşadığı aşkla gündemde olan şarkıcı Tan Taşçı, önceki gece Beşiktaş’taki bir mekanda sahne aldı. Sahnede yaklaşık 4 saat kalan Taşçı, mekan çıkışı soruları yanıtladı.

Gazetecilerin, "Asena Hanım’ı göremedik. Ayrıldınız mı?" sorusuna Tan Taşçı, "Ah! Asena gelmedi mi? Ben onu içeride konseri izliyor diye biliyordum” cevabını verdi.

Tan yanına gelen genç kız hayranlarıyla yakından ilgilendi.

640xauto

Güzel sunucunun önceki akşam sevgilisinin konserine gelmemesi, “Asena ile Tan ayrıldı mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Yaz ayından beri birlikte olan ikiliden Asena Atalay, sevgilisinin her konserinde ve sahnesinde kendisini yalnız bırakmıyordu.

Asena Atalay 2010’da evlendiği futbolcu Caner Erkin’den oğulları Çınar’a rağmen Şubat 2016’da boşanmıştı.

Geçen Ağustos’ta şarkıcı Tan Taşçı ile yeni bir maceraya yelken açmıştı. Bodrum ve Çeşme’de tatil yapan sevgililer Ekim’de ayrılmıştı. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmedi ve kısa süre sonra tekrar bir araya geldiler.

Asena Atalay'la Tan Taşçı'nın birbirlerinden haberleri yok! ile ilgili etiketler Asena Atalay Aşk Caner Erkin tan taşçı ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.