Asena Atalay ve Tan yollarını ayırdı!

Bir süre önce Bodrum’da Tan Taşçı ile birlikte görüntülenen, aşk yaşıyorlar iddialarını da reddedip, arkadaşız diyen Asena Atalay ve Tan Taşçı 4 aydır aşk yaşıyordu.

Asena Atalay, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’den, Ocak 2016’da boşanmıştı. Caner Erkin, Şükran Ovalı ile evlendi.

Asena ise aradığı aşkı popçu Tan’da buldu. Sevgililer ilk kez haziran ayında Bodrum Yalıkavak’taki bir dondurmacıda görüntülendi. İkili birlikte olduklarını kabul etmedi.

Asena Atalay'ın popçu Tan'la bir aydır birlikte olduğu ve ikilinin aylık kirası 80 bin TL olan Yalıkavak Palmalife'ta tuttukları villada konakladıkları öğrenildi. Ardından kaldıkları villaya girerken fotoğrafları çekildi. Objektifi fark eden Asena kendisini gizledi. Her ne kadar yalanlasalar da birliktelerdi.

Ünlü şarkıcı, sahne akşamları aralarda soluğu aşkının yanında alırken, popçunun Atalay'ı öpücüklere boğduğu da iddia edilmişti.

Aşklarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü çift, iddialara göre geçtiğimiz aylarda Tepebaşı'ndaki bir ünlü gece kulübüne gitti. Asena Atalay, kuyrukta beklemeyip direkt olarak kapıya yönelince olanlar olmuş, mekanın güvenlik görevlileri, Asena Atalay'a ”Kuyruğa girmeniz gerekiyor. Sıranız gelince sizi de alacağız” demişti. Güvenlik görevlilerinin bu sözleri üzerine Asena Atalay'ın öfkeden deliye dönmüş, “Siz beni tanımadınız mı? Ben kuyrukta beklemem. Hemen içeri alın bizi” diyerek bağırmıştı. Güvenlik görevlilerinin geri adım atmamasına daha çok sinirlenen Asena Atalay, mekanı terk etmişti.

Ancak bu kısa aşk macerasını yürütemeyen çiftin 4 aylık ilişkisi geçenlerde sona erdi. (Posta)

Asena Atalay ve Tan yollarını ayırdı! ile ilgili etiketler Asena Atalay Caner Erkin Şarkıcı gece kulübü Aşk tan
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.