ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'den Katar iddialarına yanıt!

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, ASELSAN-Katar iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görgün "Katar'daki şubemiz yüzde 100 Aselsan'a aittir" dedi.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün, ASELSAN'a yönelik Katar iddialarına yanıt verdi.

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Görgün, haberlerin aldatıcı ve gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Türk milletinin göz bebeği ASELSAN, küresel bir Türk şirketi olarak, 12 farklı ülkede aktif faaliyet göstermekte, 73 ülkeye ihracat yapmaktadır" dedi.

Görgün'ün açıklamaları şöyle:

"Global pazarlarda faaliyet yürüten şirketimiz, yurt dışında da açtığı ofislere verdiği ismini ve markasını tescil faaliyetleri ile korumakta ve bunu rutin bir uygulama olarak gerçekleştirmektedir.

Sözü geçen ASELSAN QSTP-B adlı Katar’daki şubemiz %100 ASELSAN’a ait olup 19 Ocak 2021 tarihinde KAP’ta ilan edilmiştir.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'den Katar iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler ASELSAN Katar Haluk Görgün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.