ASAP Rock'nin Rihanna'yı aldattığı iddia edilen Amina Muaddi sessizliğini bozdu

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'yı kucağına almak için gün saydığı bebeğinin babası olan rapçi sevgilisi ASAP Rocky'nin aldattığı iddia edilmişti. ASAP Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı öne sürülen moda ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Rihanna ile ASAP Rocky hakkında ortaya atılan 'aldatma' iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. ASAP Rocky'nin hamileliğinin son döneminde olan sevgilisi Rihanna'yı moda ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı iddia edildi. Gözlerin çevrildiği ikilinin konu ile ilgili yapacakları açıklama merak konusu olurken, Amina Muaddi'den ilk açıklama geldi.

İddialara göre; ASAP Rocky, hamile sevgilisini ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı. Gündeme bomba gibi düşen ihanet haberlerinin ardından ilk açıklama ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi'den geldi.

ASAP Rock'nin Rihanna'yı aldattığı iddia edilen Amina Muaddi sessizliğini bozdu

İlişki iddiasını yalanlayan Muaddi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar 'aşağılık' olanların. Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm. Ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor. Bir insanın hayatının en güzel dönemi olması gereken zamanların bile bu tür söylentilerle geçmesi çok üzücü"

 

 

ASAP Rock'nin Rihanna'yı aldattığı iddia edilen Amina Muaddi sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Rihanna Amina Muaddi asap rocky
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.