Asansörde tacize uğrayan Özbekistan uyruklu kadın konuştu! Dehşet anlarını anlattı...

Esenyurt'ta lüks bir sitenin asansöründe 16 yaşındaki yabancı uyruklu A.A.'nın tecavüz girişiminde bulunduğu Özbekistan uyruklu kadın, dehşet anlarını anlattı. Arkadaşının doğumgününden döndüğü gece bu olayı yaşadığını belirten kadının emniyetteki ilk ifadeleri ortaya çıktı. U.K. "Ben kurtulmaya çalışırken beni yere düşürdü. Üzerimde bulunan çorabımı çıkarmaya çalıştı. Ben orada tekmeler savurarak o kişiyi kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da o kişi beni etkisiz hale getirmeye çalıştı." dedi.

Esenyurt'ta, yabancı uyruklu A.A. (16), rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu, kadın direnince tekme atarak kaçtı.

"TELEFONUMLA OYNUYORDUM, SALDIRMAYA BAŞLADI"

Tecavüz girişimden kurtulan Özbekistan uyruklu U.K.(35) isimli kadının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Arkadaşının doğumgününden sabaha karşı saat 04.00 sıralarında evine döndüğünü söyleyen U.K. "Siteden içeriye girdiğimde etrafımda kimse yoktu. Ancak asansöre binerken, ismini bilmediğim bir kişi de benimle birlikte bindi. O sırada asansörle dairemin bulunduğu kata çıkmak için bekliyordum ve telefonumla oynuyordum. Daha sonra benimle birlikte asansörde birlikte olan, kişi saldırmaya başladı" dedi.

 

"ÜZERİME ÇIKARAK BENİ ETKİSİZ HALE GETİRMEYE ÇALIŞTI"

Saldırganın bağırmaması için ağzını kapattığını belirten U.K., "Ben kurtulmaya çalışırken beni yere düşürdü. Üzerimde bulunan çorabımı çıkarmaya çalıştı. Ben orada tekmeler savurarak o kişiyi kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da o kişi benim üzerime çıkarak beni etkisiz hale getirmeye çalıştı" diye konuştu.

 

"SİTE YÖNETİMİNE GİDEREK DURUMU ANLATTIM"

İtişme sırasında asansörün kapısının açıldığını ve zanlının kaçtığını söyleyen U.K., şöyle devam etti:

"Ben de sabah 10.00 sıralarında site yönetimine getirerek durumu anlatım ve kamera kayıtlarına bakılmasını istedim. Site yönetimin bu kişinin burada oturmadığını söyledikten sonra olayı polis ekiplerine haber verdik."

 

Asansörde tacize uğrayan Özbekistan uyruklu kadın konuştu! Dehşet anlarını anlattı... ile ilgili etiketler Taciz Özbekistan Esenyurt asansör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.