Asansörde şiddet! Kızına attığı tokat aynayı çatlattı

Esenyurt’ta bir adam, kızına asansörde tokat attı. Şiddetli tokadın etkisiyle asansörün camı çatladı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, baba gözaltına, kızı ise koruma altına alındı.

İstanbul'un ilçesi Esenyurt’ta bir adam kızına asansörde tokat attı. Tokadın etkisiyle asansörün camı çatlarken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan lüks bir rezidansta meydana gelen olayda,  yabancı uyruklu M.A. adlı kişi, havuzda fazla vakit geçirdiği gerekçesiyle kızını havuz kenarında darp etti. Kızını eve götürmek isteyen şahıs, asansörde de ona tokat attı. Tokadın etkisiyle asansörün camı çatladı. O anlar anbean asansörün güvenlik kamerasına yansıdı.

Asansörde şiddet! Kızına attığı tokat aynayı çatlattı

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda şüpheli M.A, Esenyut'ta bir sitede yakalanarak gözaltına alınırken, kız ise koruma altına alındı. Emniyette yapılan işlemlerde mağdur şikayetçi olmadı. Cumhuriyet Savcısı talimatıyla mağdur, avukat huzurunda ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. Şüpheli şahıs ise, ifadesi alındıktan sonra Aile İçi Şiddet bürosuna teslim edildi.

 İHA

Asansörde şiddet! Kızına attığı tokat aynayı çatlattı ile ilgili etiketler Esenler asansör kıza tokat çocuğa şiddet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.