Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu

Gucci'nin “çirkin surat” lakaplı Ermeni modeli Armine Harutyunyan, terör örgütü Voma'ya katıldığı ortaya çıktı. Model Harutyunyan’ın da olduğu silahlı eğitim videosu yayınlayan ermeni terör örgütü Voma üyeleri, 'Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz' söyleminde bulunarak, önümüzdeki dönemde terör saldırıları yapacağının sinyalini verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusu’nun Dağlık Karabağ’da, Ermeni terör örgütü üyelerini arama tarama çalışmalarına devam ediyor.

GUCCI’NİN ÇİRKİN ERMENİ MANKENİ TERÖRİST ÖRGÜT VOMA’YA KATILDI

Gucci'nin mankeni olarak başta Paris olmak üzere, dünyanın çeşitli ülkelerin de podyuma, çıkan ”çirkin surat” lakaplı modeli Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldığı ortaya çıktı. Kalın kaşları ile medyada bir dönem Model Harutyunyan’ın da olduğu silahlı eğitim videosu yayınlayan Ermeni terör örgütü Voma üyeleri, 'Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz' söyleminde bulunarak, önümüzdeki dönemde terör saldırıları yapacağının sinyalini verdi.

Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu

HÜLYA AVŞAR ARMINE’Yİ BEĞENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ!

Öte yandan, ünlü sinema ve sahne sanatçısı Hülya Avşar’ın 2019 yolunda verdiği bir röportajda, ”Armine Harutyunyan'ı beğeniyorum.” dediği ortaya çıktı. Avşar, “Son günlerde en beğendiğim, karizmatik bulduğum isim Armine Harutyunyan. Herkesin birbirine benzediği bir dünyada o kadar doğal ve güzel duruyor ki, dikkatimi çekiyor." dediği anlaşıldı.

Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu - Resim : 2

ERMENİ MANKEN 500 MANKEN İÇİNDEN SEÇİLMİŞTİ!

Ermeni terör örgütü Voma’ya katıldığını açıklayan Armine Harutyunyan aynı zamanda 23 yaşındaki grafik tasarımcısı olarak çalışıyordu. Harutyunyan, 20 yaşındayken Milano Moda Haftası’ndaki Gucci defilesinde podyuma çıkmıştı. 500 manken arasından seçilen Armine, Berlin’de konser izlerken keşfedilmişti.

Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu - Resim : 3

ASALA BİTTİ VOMA KURULDU!

Ermeni manken Armine Harutyunyan’ın katıldığını açıklaması ile yeniden gündeme gelen, Ermeni terör örgütü Voma, Asala’nın devamı olarak görülüyor. Ermeni terör örgütü Voma ile ilgili olarak, Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Savaş Eğilmez, “Son günlerde yaşanan gelişmeler Ermenistan tarihi alışkanlıklarının vazgeçmediğini gösteriyor. Şöyle ki Ermenistan tarihine baktığımız zaman özellikle 19. yüzyıldan itibaren hep bir terör hareketleriyle anılmış, çetelerle hareket eden bir millet, bir devlet profili görüyoruz. Son zamanlarda da özellikle Karabağ Savaşı'nda öyle diyelim Azerbaycan’la yapılan Ermenistan arasında bir terör örgütünün faal olarak sahada faaliyette olduğunu görüyoruz. Bu terör örgütü işte Türkçesi hayatta kalma sanatı olan “VoxjMnaluArvest”’ın kısaltılmış şekli olan Ermenice kelimelerin baş harfleri ile oluşmuş Voma isimli bir terör örgütü. Başında Ermeni asıllı Rus vatandaşı Vladimir Vartanov diye 1965 doğumlu bir istihbarat ajanı var ve bu Ermenilerden temel olarak, militan devşirerek terör örgütünü şu anda faaliyete sokmuş durumda ve PKK'dan ve Asala'nın türevlerinden çok ciddi de destek alıyor” diye konuştu.

Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu - Resim : 4

Asala bitti Voma geldi! Çirkin model terörist oldu ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Top Model terör terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.