Arzu'nun katilinden şeytani plan

Samsun'da kaybolan ve Müge Anlı'nın programında günlerce aranan Arzu Aygün'ün katil zanlısı Muharrem Coşkun'un üzerinden bir flash bellek çıktı. Flash bellekte sözde Arzu Aygün'ün ağzından Cumhuriyet Savcılığı'na yazılan ve "Bana bir şey olursa sorumlusu bunlardır" ifadesinin bulunduğu öğrenildi. Aygün'ün babası ise katilin suçu başkasına atmak için böyle bir plana giriştiğini öne sürdü.

Samsun'da kaybolmasından 42 gün sonra cesedine ulaşılan 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün sevgilisi Muharrem Coşkun tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Başından silahla vurularak öldürülen 32 yaşındaki kadının cep telefonunun alındığı, ailesine ve çocuklarına ise "Telefonum bozuldu, açamıyorum" diye mesaj gönderildiği ortaya çıkmıştı.

FACEBOOK'TA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIP BEĞENDİ

Aygün'ün katili Coşkun'un, cinayetten 6 gün sonra Aygün'ün öldürüldüğünün anlaşılmaması için telefonundan Facebook hesabına girip, genç kadının çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştığı ve beğendiği de ortaya çıkmıştı.

Arzu Aygün'ün kızı 15 yaşındaki Nazlı Sema "telefonumu bul" uygulamasından annesine ait akıllı telefonun yerini bulup polise bildirmiş, cep telefonu Muharrem Coşkun'un iş yerinde bulunmuştu.

AYGÜN'ÜN AĞZINDAN DİLEKÇE YAZIP FLASH BELLEĞE YÜKLEMİŞ

Türlü oyunlara girişen katilin, hedef şaşırtmak için Arzu Aygün'ün ağzından savcılığa verilmek için dilekçe yazıp, bunu flash belleğe yüklediği belirlendi.

Polise verdiği ifadede Aygün'ün kendisine telefonunu ve bir flash belleği bırakıp arkadaşları ile Trabzon'a gittiğini, "Kendisine bir şey olması halinde telefon ve flaşbelleği savcıya vermesini" söylediğini öne sürdü.

FLASH BELLEKTE DİLEKÇE ÇIKTI

Yapılan inceleme sonrası flash belleğin içinde Arzu Aygün adına Cumhuriyet savcılığına yazılan dilekçe çıktı. Dilekçede iki ismin yer aldığı ve "Bana bir şey olursa sorumlusu bunlardır" ifadesinin olduğu belirtildi.

ACILI BABADAN TEPKİ

Arzu Aygün'ün babası Seyfullah Aygün , katilin kızını öldürdükten sonra böyle bir plan yaparak cinayeti başkalarının üzerine yıkmak için bu dilekçeyi yazdığını iddia etti.

Arzu'nun katilinden şeytani plan ile ilgili etiketler cinayet Samsun katil ifade Arzu Aygün
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.