Arzu Sabancı'ya büyük şok! Çocukları çağrısını dinlemedi

Boğaz’daki yalısından yaptığı ”Sakın evde sıkıldık demeyin. Evde kalmaya devam” paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefi olan Arzu Sabancı‘nın çağrısı çocuklarına işlemedi. Hacı Sabancı, nişanlısı Nazlı Kayı ve kardeşi Hakan Sabancı ile birlikte Miami tatiline çıktı. Sabancı kardeşlerin bu hareketi sonrası oklar yine Arzu Sabancı'ya çevrildi.

Geçtiğimiz haftalarda Beyberbeyi'ndeki 20 milyon dolarlık Mabeyinci Faik Bey Yalısı'ndan yaptığı "Evde durmaktan sıkılmayın, evden dışarı çıkmayın, kendi tam kapanmamızı kendimiz yapalım" paylaşımıyla beklenmedik bir tepkiyle karşılaşan Arzu Sabancı'ya ikinci şok.

ANNELERİNİN TAVSİYESİNE UYMADILAR

Lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren iş kadınının çağrısına kendi çocukları da uymadı. Arzu Sabancı'nın oğulları Hacı-Hakan Sabancı ve gelini Nazlı Kayı, annelerinin bu tavsiyesini dinlemeyerek soluğu Miami'de aldı.

Takvim'in haberine göre; Tatilden neşeli hallerini sosyal medyadan paylaşarak şov yapan Sabancı kardeşler, Arzu Hanım'a, Anneler Günü'nde kötü bir hediye verdi.

Arzu Sabancı'ya büyük şok! Çocukları çağrısını dinlemedi

ELEŞTİRİLERE SESSİZ KALDI

Hacı ve Hakan Sabancı, Miami'de keyif çatarken, eleştri okları dün bir kez daha Arzu Sabancı'ya çevrildi. Sosyal medyada büyük tepki çeken Arzu Sabancı, bu kez eleştiriler karşısında suskun kaldı.

 

Arzu Sabancı'ya büyük şok! Çocukları çağrısını dinlemedi ile ilgili etiketler Arzu Sabancı Hakan Sabancı Hacı Sabancı Miami nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.