Arzu Sabancı baş tacını buldu!

Oğlu Hacı Sabancı'nın, manken Özge Ulusoy ile olan ilişkisine karıştığı haberleriyle sık sık magazin basınında haberlere konu olan Arzu Sabancı'nın yeni gelin adayı Nazlı Kayı'yı yere göğe sığdıramadığı öğrenildi.

Verdiği bir röportajda ‘Gelin adayına annem tabii ki karışır’ açıklamasını yapan Hacı Sabancı, manken Özge Ulusoy’dan sonra Nazlı Kayı ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Yaptığı her şey gibi yaşadığı aşklarla da gündemden düşmeyen Hacı Sabancı’nın, annesinden onay alıp almadığı merak konusu olmuştu.

Sosyete kulislerinde konuşulanlara göre ise Arzu Sabancı baş tacı edeceği gelinini bulmuş. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, Arzu Sabancı’yı kaleme aldı.

 İşte o yazı…

Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı'nın, Ağustos ayından bu yana Nazlı Kayı ile yaşadığı mutlu ilişki herkesin dilinde. Sosyete kulislerinde ise, en mutlu kişinin anne Arzu Sabancı olduğu konuşuluyor! Çünkü Arzu Hanım'ın çevresine, tam da gönlüne göre bir gelin adayı bulduğunu söylediği iddia ediliyor.

Oğlu Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy ile ilişkisinin bitme nedeni olarak gösterildiğinde buna itiraz eden Arzu Hanım, "Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim" demişti. Arzu Hanım'ın samimiyetinden şüphemiz olmasa da; Nazlı Kayı ile ilgili düşüncülerine bakılırsa, Kayı'yı canı gönülden baş tacı edeceği kesin!!!

İZDİVAÇLARINI İSTİYOR

Geçen ay sevgilisinin ailesiyle tanışmak için Bursa'ya giden 31 yaşındaki Hacı Sabancı, evlilik konusunda ne düşünüyor bilmem ama kulislerde anne Arzu Hanım'ın Nazlı Kayı'nın gelini olmasını çok istediği konuşuluyor.

Benim gibi herkesin birbirine yakıştırdığı Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı için hayırlısı nasılsa öyle olur umarım.

Arzu Sabancı baş tacını buldu! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Arzu Sabancı nazlı kayı