Arzu Aygün'den acı haber geldi

Samsun'un Atakum ilçesinde bir ayı aşkın süredir haber alınamayan Arzu Aygün'den çok acı haber geldi. Arzu Aygün'ün şüpheler üzerine gözaltına alınan sevgilisi M.C., genç kadını öldürdüğünü itiraf etti. M.C. ifadesinde Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü anlatarak cesedin yerini söyledi. Günlerdir haber alınamayan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı'nın programında da aranıyordu.

Samsun'un Atakum ilçesinde, geçtiğimiz yıl 17 Aralık'ta evden çıkan 2 çocuk annesi Arzu Aygün, bir daha evine geri dönmedi. Aygün'ün yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusu yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine Aygün’ü bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Aygün ile bir süredir birlikteliği bulunduğu öne sürülen M.C. de dahil, 5 kişinin ifadesine başvurdu. M.C.'nin ifadesinde, "Kendisiyle en son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan gitti" dediği öğrenildi.

CİNAYET İTİRAFI GELDİ

Polis ekiplerince ifadesi alınmasının ardından serbest bırakılan M.C., daha sonra savcılığa giderek Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü itiraf ederek cesedin Kozluk Mahallesi'nde olduğunu söyledi. Gelen itiraf üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Cesedin bulunmasının ardından M.C. gözaltına alınırken, Arzu Aygün'ün cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken Arzu Aygün'ün cesedinde incelemelerin de sürdüğü öğrenildi.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA ARANIYORDU

Kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı'nın programında aranıyordu.

Viyana'da doğup büyüyen Arzu Aygün, 35 yaşındaydı. 2 çocuk annesi olan genç kadın, yedi sene önce Avusturya'dan Samsun'a gelmişti. "Kızım, ölü ya da diri M.C'nin yanında" diyen ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Arzu Aygün'den acı haber geldi ile ilgili etiketler Samsun cinayet Kadın Cinayeti Atakum Müge Anlı Arzu Aygün
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.