Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu!

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden Arya Stark'ın cesur sahnesi 8. sezon 2. bölüme damga vurdu. Çocukluk aşkı Gendry ile romantik dakikalar yaşayan Arya, bu sahnenin ardından Ak Gezenler ile savaşmak üzere odadan ayrıldı. Sosyal medyada ise tüm bölümden daha çok Arya Stark'ın sevişme sahnesi konuşuldu. 8. sezon 2. bölüme damga vuran bu görüntüler haberimizde. İşte Arya Stark'ın sevişme sahnesi!

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! HBO'nun başarılı yapımı GoT'un bugün sabaha karşı yayınlanan 8. sezon 2. bölümüne Arya Stark'ın sevişme sahnesi damga vurdu. Eski aşkı demirci Gendry ile birlikte olan Arya Stark'ın bu sahnesi sosyal medyada oldukça tartışıldı. Diziye girdiğinde henüz 8 yaşında olan Arya Stark şimdi ise 18 yaşında. İşte Arya Stark'ın sevişme sahnesi görüntüleri!

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu!

ARYA STARK'IN SEVİŞME SAHNESİ GAME OF THRONES'A DAMGA VURDU!

Game of Thrones’un 8. sezon 2. bölümünde Maisie Williams’ın canlandırdığı Arya Stark karakterinin sevişme sahnesi, izleyiciden tepki topladı.

Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümünde Arya’nın soyunduğu sahne seyircilerin en çok konuştuğu sahne oldu.

Arya ve Robert Baratheon’un oğlu Gendry flört etmeye başladı. Bu yakınlaşma, Kışyarı ile Kuzey Kralı'nın savaşa hazırlanma anına denk geldi.

Gendry, Arya’ya eski sevgilileri hakkında soru sorduğunda, Arya bakire olduğunu söyleyerek, “Biraz sonra öleceğiz. Ölmeden önce bunun nasıl bir şey olduğunu bilmek istiyorum” dedi.

Arya’nın ilk kez çıplak göründüğü sevişme sahnesi, seyircilerin sosyal medya üzerinden eleştirel yorumlar yapmalarına yol açtı; izleyiciler, sahneden duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Bazı seyirciler Arya ile Gendry arasındaki sevişme sahnesinin çok hızlı olmasını eleştirirken, bir kısmı, “Arya diziye başladığında 11 yaşındaydı, onun çıplak sahnesini görmek çok garip. O bizim kız kardeşimiz” benzeri yorumlar yaptı.

İŞTE GAME OF THRONES'UN SEKİZİNCİ SEZON İKİNCİ BÖLÜMÜNE DAMGA VURAN ARYA STARK'IN SEVİŞME SAHNESİ

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! - Resim : 2

 

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! - Resim : 3

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! - Resim : 4

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! - Resim : 5

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! - Resim : 6

ARYA STARK KİMDİR? MAİSİE WİLLİAMS KİMDİR?

Maisie Constance Williams 15 Nisan 1997'de İngiltere'nin Bristol şehrinde doğmuştur. İngiliz televizyon ve sinema oyuncusudur. HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisindeki "Arya Stark" karakteri ile tanınmıştır.

Annesi Hilary Williams'ın dört çocuğundan en küçüğü olarak Somerset kasabasında büyüdü. Williams, ilk olarak Clutton İlkokulu'nda ardından Norton Hill Lisesi'nde okudu. Hâlen Bath Dans Kolejinde Sahne Sanatları alanında eğitimine devam etmektedir.

İLK ROLÜ: ARYA STARK

Maisie Williams, 2011 yılından beri HBO'nun fantastik dizisi Game of Thrones dizisinde soylu bir aileden gelen genç bir kız olan Arya Stark karakterini oynamaktadır. Bu onun ekrandaki ilk rolü oldu ve performansı ile büyük beğeni aldı.

15 YAŞINDA EMMY'E ADAY GÖSTERİLDİ

Williams dizinin 2. sezonunda da övgü toplamaya devam etti ve HBO tarafından en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak 2012 Emmy Ödülleri'nde aday gösterildi.

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU OLARAK REKOR KIRDI

2012'de en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak Airlock Alpha Portal Ödülünü kazandı. 15 yaşındaki Williams, en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde şimdiye kadar bu ödülü kazanan en genç yıldız oldu.

Mart 2013'te, Genç Sanatçı Ödülleri'nde dizi kategorisinde En İyi Genç Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Kasım 2013 tarihinde ise BBC Radio 1 En İyi İngiliz Oyuncu Genç Ödülünü kazandı.

Arya Stark'ın sevişme sahnesi Game of Thrones'a damga vurdu! ile ilgili etiketler Game of Thrones arya stark sevişme sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.