Kayseri'de Novikovas şov

BŞB Erzurumspor deplasmanda kazanmaya devam ediyor. Mehmet Özdilek'in öğrenciler Ankaragücü'nden sonra Kayserispor'u da rakip sahada devirdi. Mavi-Beyazlılar'ın Litvanlı sol açığı Novikovas maça damgasını vurdu.

Süper Lig'İn 3. haftasında Kayserispor'a konuş olan BŞB Erzurumspor, zorlu deplasmanda 3 puana uzanmayı bildi: 1-2. Mavi-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 42'de Rashad Muhammed, 45+4'te Arvydas Novikovas ve 90+5'te İbrahim Sissoko kaydetti. Ev sahibin tek golünü 83'te penaltıdan Pedro Henrique attı. 

GUTİ'Yİ KISKANDIRACAK ASİST

Erzurum'un bu yaz Polonya'nın Legia Warşova takımında transfer ettiği Litvanyalı sol açık Novikovas, ilk golde topuğuyla yaptığı asistle Real Madrid efsanesi Guti'nin unutulmaz asistini hatırlattı. 250 bin euro bonservisle alınan Litvanyalı bu sezon 2. golünü kaydetti.

Ankaragücü deplasmanından 2-1 galip ayrılan Mehmet Özdilek'in öğrencileri Kayseri deplasmanında da kazanarak puanını 6'ya yükseltti. Sezona tek gollü Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Bayram Bektaş'ın Kayseri'si ise 3 puanda kaldı.

Erzurum hataya Rize'yi ağırlarken, Kayseri deplasmanda Ankaragücü'yle kozlarını paylaşacak.

Kayseri'de Novikovas şov ile ilgili etiketler Kayserispor BB Eruzumspor Arvydas Novikovas
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.