Arveles ağrı kesici nasıl kullanılır, fiyatı nedir?

Migren veya sinüzit gibi şikayetlerden dolayı sıklıkla baş ağrısı çeken vatandaşlar en etkili ağrı kesicilerin neler olduğunu araştırıyor. Günümüzde parol, majezik gibi ağrı kesicilerin yanı sıra en çok tercih edilenlerden biri de Arveles. Arveles'in nasıl kullanıldığı ve fiyatı merakla araştırılan konular arasında. Peki, Arveles ağrı kesici nasıl kullanılır? Fiyatı nedir? Ayrıntılar haberimizde...

 Parol, Majezik ve Arveles gibi günümüzde birçok ağrı kesici etkisi olan ilaçlar bulunmaktadır. Fakat bunların birçoğunun kullanımı için öncesinde doktor muayenesi gereklidir. Çünkü insan vücudunda oluşan ağrılara tedavi maksadı ile kullanılan ilaçlar yan etkiler de verebilmektedir. Kısaca ağrı kesici ilaçların yan etkileri olduğu için kullanılması sırasında dikkatli olmanız gereklidir. En etkili ağrı kesiciler arasında gösterilen Arveles'in nasıl kullanıldığı ve fiyatı da araştırılan konular arasında. Detaylar haberimizde...

Arveles ağrı kesici nasıl kullanılır, fiyatı nedir?

Arveles, doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaçtır. Doktor yazmadan kullanılması sakıncalı olabilmektedir. Arveles, kas-iskelet sistemi ağrıları, adet ağrısı, diş ağrısı gibi kısa süreli ağrıların tedavisinde kullanılır. Her ilaçta olduğu gibi bazı yan etkileri olabilir.

ARVELES NE İÇİN, NASIL KULLANILIR?

Arveles, etken maddesi deksketoprofen olan NSAİİ grubu bir ağrı kesicidir. Tablet ve ampul formları vardır. Tablet formu, osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilit gibi kas-iskelet sistemi ağrıları, adet ağrısı, diş ağrısı gibi kısa süreli ağrıların tedavisinde kullanılır. Ampul formu ise ameliyat sonrası ağrı, şiddetli böbrek ağrısı ve bel ağrısı gibi orta veya şiddetli ağrıların tedavisinde tercih edilir.

Arveles uzun süreli kullanıma uygun bir ilaç değildir. Yan etkilerini en aza indirebilmek için etkili olduğu en düşük dozda kullanılmalı ve ağrı azaldığında kullanımı sonlandırılmalıdır. Ampul formunda en yaygın yan etki enjeksiyon bölgesinde ağrı, ya da kızarıklıktır. Mide bulantısı, karın ağrısı, ishal ve hazımsızlık her iki formda da görülebilir. Arveles’i doktor izni ve önerisi olmadan kullanılmamalıdır.

ARVELES FİYATI

Ağrı kesiciler genel olarak 15-20 TL arasında fiyatlandırılmaktadır. Bulunduğunuz bölgedeki en yakın eczaneye giderek Arveles hakkında fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Arveles ağrı kesici nasıl kullanılır, fiyatı nedir? ile ilgili etiketler Hap ağrı kesici Arveles
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.