Artvin'de 1 saat arayla 2 heyelan... O anlar kamerada!

Artvin'de bir saat arayla meydana gelen 2 heyelan vatandaşları korkuttu. Artvin-Ardahan karayolu 25,9. Kilometresinde yamaçtan toprak ve dev kayaların kopma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ülkemizde son zamanlarda doğa olaylarının sıkça yaşanması oldukça merak konusu oldu. Artvin'de bir vatandaş tarafından toprak ve dev kayaların kopma anı cep telefonu kamerasıyla keydedildi.

Heyelan Artvin-Ardahan karayolunun 25,9. kilometresinde meydana geldi. Meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan toprak ve kayalar karayoluna düşerek karayolunu çift taraflı araç trafiğine kapattı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbarın üzerine bölgeye Karayolları ekipleri sevk edildi. Heyelanda can ve mal kaybı yaşanmazken, ekiplerin çalışması sonrası yolun yeniden araç trafiğine açılacak. 

Artvin'de 1 saat arayla 2 heyelan... O anlar kamerada! ile ilgili etiketler Artvin Heyelan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.