'Artık ülkenize dönebilirsiniz, güneşli Suriye'nin size ihtiyacı var'

Danimarka'da Suriyeli mülteciler için hazırlanan bilboardlarda, "Ülkenize artık dönebilirsiniz, güneşli Suriye'nin size ihtiyacı var" denildi. Ülkede Suriye'ye gönüllü olarak dönmeye ikna olan mültecilere mali destek sağlanacak.

Danimarka'da son haftalarda 94 Suriyeliye oturma izinlerinin iptal edildiği bildirildi. Gelecek haftalarda bu sayının çok daha artacağı belirtildi.

GÜVENLİ BÖLGE ADDEDİLDİ

Dışişleri Bakanı Jeppe Kofod, Suriye'de başkent Şam dahil bazı bölgelerin geri dönüş için güvenli bölge addedildiğini söyledi.

Kofod, Suriye'ye gönüllü geri dönecek sığınmacıların zorla sınırdışı edilmekten kurtulacaklarını ve mali destekten faydalanacaklarını duyurdu.

Danimarka'da Suriyeli mülteciler için hazırlanan bilboardlarda, "Ülkenize artık dönebilirsiniz, güneşli Suriye'nin size ihtiyacı var" denildi.

'Artık ülkenize dönebilirsiniz, güneşli Suriye'nin size ihtiyacı var'

'Artık ülkenize dönebilirsiniz, güneşli Suriye'nin size ihtiyacı var' ile ilgili etiketler Danimarka Mülteci Sığınmacı Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.