Artık o da yok! Teslim olmayan Ermeni terör örgütü lideri öldürüldü!

Karabağ'daki "Artcax" terör örgütünün liderlerinden "Koxa" lakaplı terörist Karen Calavyan, tüm uyarılara rağmen teslim olmayacağını açıkladı. Calavyan Azerbaycan askerlerinin operasyonun da Aznavur Sagyan gibi etkisiz hale getirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan’ın Karabağ’da bulunan teröristlere ve örgüt yerleri ile silahlarına yönelik operasyonu sürüyor.

TERÖRİSTLER VE ÖRGÜT YERLERİ BİRER BİRER İMHA EDİLİYOR!

Ermenistan 2.Karabağ savaşından sonra sınırdan sivil araçlarla terörist, silah ve mühimmat taşımıştı. Yaklaşık iki yıl içinde başta Hankendi olmak üzere, Karabağ’da 10 binden fazla terörist geçtiği belirlenmişti. Ermeni gençlerinden oluşan bir çok örgütün üyelerinin oluşturulan kamplarda, eğitim aldıkları da anlaşılmıştı. Azerbaycan’a yenideden saldırmayı hedefledikleri ifade edinen teröristler ile örgüt kampları, geçtiğimiz günlerde yapılan “Lokal antiterör denetimi” ile imha edilmişti.

TESLİM OLMAYAN SÖZDE BELEDİYE BAŞKANI ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ!

Azerbaycan ordusu, terörle mücadelesinde, teröristlerin elebaşlarından birini geçtiğimiz günlerde ölü geçirildiği belirlenmişti. Ermenilerin yaşadığın Hocavend'de kendisini sözde “belediye başkanı" olarak tanıtan ermeni terörist liderlerinden olduğu bilinen Aznavur Sagyan, teslim olmayınca operasyon isa Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirilmişti.

TERÖRİST LİDER SÖZDE BELEDİYE BAŞKANI SAGYAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Azerbaycan Ordusunun terör operasyonunda, Ermeni terör örgütü liderlerinden birinin daha etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Karabağ'daki "Artcax" terör örgütünün liderlerinden "Koxa" lakaplı terörist Karen Calavyan, tüm uyarılara rağmen teslim olmayacağını açıklamıştı. Terör lideri Calavyan Azerbaycan askerlerinin operasyonunda Aznavur Sagyan gibi etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

TESLİM OLMAK İSTEMEYEN ÖRGÜT LİDERİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Öte yandan, Azerbaycanlı yetkililerin Karabağ'da bulunan silahlı milislere üç gün içinde silahlarını bırakmaları için ültimatom verdiği iddia edildi. Silahlı kişilerin verilen sürede teslim olmamaları durumunda, çok sert cevap verileceği ifade edildi. Bu arada, Ağdam'ın Galaycılar köyü yakınlarında Ermenilerin savaş mevzilerinden çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

KARABAĞ’DA SİLAH BIRAKMA İÇİN ÜLTİMATOM!

Bu arada, Karabağ'daki "Artcax" terör örgütünün liderlerinden "Koxa" lakaplı terörist Karen Calavyan, tüm uyarılara rağmen teslim olmayacağını açıkladı. Calavyan Azerbaycan askerlerinin operasyonun da Aznavur Sagyan gibi etkisiz hale geçirildi.

 

Artık o da yok! Teslim olmayan Ermeni terör örgütü lideri öldürüldü! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.