"Artık fenalık geldi. Bıktım artık"

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-1 yendiği karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcusu Ali Ece, VAR sistemi hakkında sert açıklamalarda bulundu!

Galatasaray’ın Trabzonspor’u 3-1 yendiği karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk’ün kararları maça damga vurdu. Galatasaray’ın oyuncusu Nagatomo’nun küfür ettiğine dair iddialar, Trabzonspor’un penaltı beklentisi ve Digne’nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmemesi tartışmalara neden oldu.

Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından 'VAR' uygulaması hakkında konuşan Ali Ece, " VAR meselesi her şeyden önemli hale geldi. Ben artık çok sıkıldım, keşke daha iyi bir meslek bulsam. Bıktım artık, varmış yokmuş yeter, olmuyor, maçı konuşturmuyorlar. VAR meselesi her şeyden önemli hale geldi. Ben artık çok sıkıldım, keşke daha iyi bir meslek bulsam. Bıktım artık, varmış yokmuş yeter, olmuyor, maçı konuşturmuyorlar."
dedi!

"Artık fenalık geldi. Bıktım artık" ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Ali Ece
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.