"Artık ayrılık zamanı" deyip A Haber'e veda etti

A Haber spikerlerinden İrem Sansak, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. Instagram hesabından A Haber'den ayrıldığını açıklayan Sansak, "Yeni projelerde görüşmek dileğiyle…" dedi. Sansak ayrılığının nedenine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşmadı.

A Haber’in ekran yüzlerinden spiker İrem Sansak Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Mesai arkadaşlarına teşekkür eden Sansak izleyicilerine "Yeni projelerde buluşmak dileği ile..." diyerek veda etti.

A Haber'den ayrılış sebebine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşmayan Sansak'ın Instagram'dan yayımladı mesaj şöyle: 

Bizim işimiz güzel bir ekip ruhundan geçer. Ve nasip olmaz bu yolculukta sizi destekleyen böyle güzel insanlarla karşılaşmak.
Şanslıydım ben o ruhu yakaladım. Ama artık veda zamanı.

ATV Haber ile başladığım A Haber ile sürdürdüğüm 11 yıllık Turkuvaz Medya yolculuğum bugün itibariyle sona erdi. Haberden programa pek çok yayında birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve mesajlarıyla gece gündüz varlığını hissettiren herkese teşekkür ederim.

Yeni projelerde görüşmek dileğiyle…

"Artık ayrılık zamanı" deyip A Haber'e veda etti

"Artık ayrılık zamanı" deyip A Haber'e veda etti ile ilgili etiketler A Haber Instagram İrem Sansak spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.