Arsenal'den Mesut Özil'e veda; her zaman tarihimizin bir parçası olacak

Arsenal kulübü ve teknik direktör Mikel Arteta, Mesut Özil'e bu sözlerle veda etti... Mesut ise 7 sezon formasını giydiği İngiliz devine "Arsenal taraftarları sonsuza dek kalbimde kalacak. Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel ve onurlu bir çözüme ulaşılmasına yardımcı olduğu için Edu Gaspar'a teşekkür etmek istiyorum" sözleriyle el salladı.

Arsenal, Fenerbahçe'ye 3.5 yıllık imza atan eski yıldızı Mesut Özil için teşekkür mesajı yayımladı. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, paylaşılan mesajda, "Mesut'un Arsenal'deki başarıları tartışılmaz. Onunla birlikte oynamak ve son zamanlarda ona koçluk yapmak bir ayrıcalıktı" dedi.

Arteta, "Mesut'un Arsenal'deki başarıları tartışılmaz. Onunla birlikte oynamak ve son zamanlarda ona koçluk yapmak bir ayrıcalıktı. Vizyonu, Arsenal formasıyla geçirdiği süre boyunca birçok hedefe yol açtı. Mesut, bu üç FA Cup final galibiyeti de dahil olmak üzere yıllar boyunca bu kulüp için birçok harika anın kalbindeydi. Bu başarılar her zaman tarihimizin bir parçası olacak. Mesut'a teşekkür ediyor, Fenerbahçe ile başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Arsenal taraftarına destekleri için minnettar olduğunu aktaran Mesut ise, "Geçtiğimiz yedi buçuk yıldaki bu muhteşem yolculuk için kulübe teşekkür etmek istiyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca takımdan ve taraftarlardan hissettiğim destek gerçekten inanılmazdı ve her zaman minnettar olacağım bir şey. Birlikte yıllar sonra ilk kez kupa kazandık ve ömür boyu sürecek anılar yaşattık. Arsenal taraftarları sonsuza dek kalbimde kalacak. Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel ve onurlu bir çözüme ulaşılmasına yardımcı olduğu için Edu Gaspar'a teşekkür etmek istiyorum ve kulüpteki herkese, Arsenal'i ait olduğumuz yere, zirveye geri getirme çabalarında en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Arsenal Spoertif Direktörü Edu Gaspar da Mesut Özil'e, Arsenal'e yaptığı büyük katkı için teşekkür ettiklerini belirterek, şu cümlelere yer verdi:

"2013'te aramıza katıldığı günden bu yana 250'den fazla maça çıktı, 3 FA Cup zaferinde oynadı. Taraftarlara ve kulüpteki herkese sahada birçok harika an yaşattı. Mesut ve ekibine gösterdikleri için teşekkür ederiz. Kariyerinin bir sonraki bölümünde Mesut ve ailesine en iyi sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum."

Arsenal'den Mesut Özil'e veda; her zaman tarihimizin bir parçası olacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Arsenal Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.