Arsene Wenger'in yardımcısı Türkiye'de çalışacak!

İngiliz basını, Arsenal'de Arsene Wenger'in yardımcılığını yapan Boro Primorac'ın gelecek sezon Türkiye'de çalışacağını iddia etti.

Atiker Konyaspor yönetimi sürekli Aykut Kocaman’ın gelecek sezon takımdan ayrılacağı iddialarını yalanlasa da İngiltere’den bu söylentileri güçlendirecek bir haber geldi. İngiliz basını Arsenal’de 23 yıldır Arsene Wenger’in yardımcılığını yapan Boro Primorac’ın Atiker Konyaspor ile görüşme halinde olduğu yazdı. The Sun’ın haberine göre; Arsene Wenger’in yardımcısı Boro Primorac, gelecek sezon için Atiker Konyaspor’la anlaşmaya çok yakın…

Hırvat asıllık Bosna Hersekli teknik adam, 1994 senesinden bu yana gittiği her takımda Arsene Wenger’in yardımcılığı yapıyor. Boro Primorac, eğer Atiker Konyaspor’da görev almaya başlarsa, 23 yılın ardından ilk kez kendi başına bir takım çalıştırmış olacak.

Arsene Wenger'in yardımcısı Türkiye'de çalışacak! ile ilgili etiketler Arsene Wenger Konyaspor Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.