Arsene Wenger Oğuzhan'ı transfer listesine aldı

Ligde ve Avrupa'da kötü günler geçiren Arsenal, yeni sezon planlamasına başladı. Kulüp, eski futbolcusu olan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'u gelecek sezon transfer etmek istiyor.

Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal, Oğuzhan Özyakup'a olan ilgisini artırdı. 2008-12 yılları arası İngiliz ekibinde hem altyapıda hem de A takımda forma giyen Beşiktaşlı orta saha için takip hızlandırıldı.

Milliyet'in haberine göre, Londra kulübünün scoutlarının takip konusunda ciddileştiği ve milli oyuncunun transfer listesine alınacağı ifade edildi. Topçuların ciddi anlamda Oğuzhan'ı izlediği kaydedildi.

WENGER'DEN OLUMLU RAPOR

Özellikle yaz transfer dönemi için yeni bir liste oluşacağı aktarıldı. 24 yaşındaki futbolcuyu çok iyi tanıyan Arsene Wenger'in de yetenekli futbolcuya olumlu baktığı vurgulandı.

Oğuzhan'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarının yakından takip edildiği de belirtildi.

Arsene Wenger Oğuzhan'ı transfer listesine aldı ile ilgili etiketler Arsene Wenger Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Arsenal Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.