Arsenal'in yıldızı Saka'dan depremzedelere yardım: 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı

Arsenal'in genç yıldızı Bukayo Saka, Kahramanmaraş depremlerinde zarar gören 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen 21 yaşındaki Saka, şubat ayında 11 ilimizi etkileyne Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören ailelere yardım ulaştırdı.

İngiliz basınında çıkan habere göre, yardım kuruluşu "Big Shoe" ile çalışan Saka, afetten etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı.

Saka, geçen yıl da Nijerya'daki 120 çocuğun ameliyat masraflarını üstlenmişti.

Haberde Saka'nın, "Sosyal medyada ve televizyonda yıkıcı haberleri gördüm ve bu trajediden etkilenen insanlara yardım etmek istedim. Başının üzerinde çatısı olan herkes kendini şanslı sayabilir. Felaket, bu insanların sahip oldukları her şeyi ellerinden aldı. Yardım edebilmek benim için çok şey ifade ediyor." ifadeleri yer aldı.

 

Arsenal'in yıldızı Saka'dan depremzedelere yardım: 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı ile ilgili etiketler Arsenal Bukayo Saka deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.