Arsenal’in ‘sorunlu çocuğu’ Aubameyang Barcelona yolunda

Arsenal’de disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Pierre-Emerick Aubameyang’ın Barcelona’ya transferinin  resmiyet kazanması bekleniyor. Gabonlu golcü, yeni takımıyla sözleşme imzalamak için Barcelona’ya gitti. Golcü oyuncunun yeni takımında sezon sonuna kadar kiralık oynaması bekleniyor.

Avrupa’da transferin sonu günü yaşanırken dikkat çeken gelişmeler gelmeye devam ediyor. Transfer piyasasındaki son gelişme İngiltere-İspanya hattında yaşandı. Arsenal’de son dönemde ‘sorunların adamı’ olarak görülen ve takımdan ayrılması beklenen Pierre-Emerick Aubameyang Barcelona ile anlaştı. Çıkan son haberlere gore Gabonlu golcü sözleşme imzalamak işçin Katalonya’ya ayak bastı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, golcü oyuncu Barcelona ile sözleşme imzalamak için haftalık 350 bin sterlinlik maaşında indirime gitmeye razı oldu. Aubameyang ‘ın İspanyol devi ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi imzalamaya çok yaklaştığı gelen haberler arasında yer alıyor.

DİSİPLİN İHLALİ NEDNİYLE KADRODAN ÇIKARILMIŞTI

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, Gabonlu golcü Aubameyang’ı disiplin kurtallarını ihlal ettiğ*i gerekçesiyle kadrodan çıkarmıştı. Golcü oyuncunun kadrodan çıkarılması ile birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak oyuncunun yüksek maaşı olası bir transfer için en büyük engel olarak görülüyordu.  Aubameyang bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 15 maçta 7 gol atmıştı.

Arsenal’in ‘sorunlu çocuğu’ Aubameyang Barcelona yolunda ile ilgili etiketler Arsenal Barcelona Transfer Pierre-Emerick Aubameyang
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.