Arsenal yüzünden sözleşme uzatılamıyor!

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un kontratını, Arsenal'la daha önce yapılan sözleşme nedeniyle uzatamıyor.

Devre arasında Beşiktaş'la 5 yıllık sözleşme uzattığını belirten Oğuzhan Özyakup'un nikah tazelemesi henüz resmiyete dökülmedi. Bunun nedeni ise Arsenal ile yapılan ilginç sözleşme.

Feda sezonu olarak belirlenen 2012-13'te İngiliz kulübüyle yapılan sözleşmede, "Yenileme ve satıştan yüzde 30 Arsenal'in" maddesi yer alıyor.

HER YIL 600 BİN EURO

Eski yönetici İbrahim Altınsay'ın yaptığı anlaşmaya göre siyah beyazlı kulüp, Oğuzhan'a senelik ne kadar ücret öderse ödesin bunun yüzde 30'u Arsenal'e gidecek. Fikret Orman, bu detaya sıcak bakmıyor ve Arsenal ile ortayı bulmak için görüşmeler yapıyor.

Ozzie'nin senelik 2 milyon euro + bonuslar alacağı öğrenildi. Sözleşmede yer alan ilginç madde de değişiklik olmazsa her yıl için İngilizlere 600 bin euro gidecek.

LONDRA'YA UÇUYORLAR

Sözcü'nün haberine göre; 5 yıllık mukavele yapılacak olan Oğuzhan'dan toplamda Arsenal 3 milyon euro gelir elde edecek. Ayrıca genç futbolcunun bir başka kulübe satışında da yüzde 30'luk pay Londra temsilcisinin olacak.

Siyah beyazlı yönetim, Londara'da Arsenal'in transferden sorumlu idaricilerle bir araya gelecek. Beşiktaş'ın 1 milyon euro ödeyip, sözleşmedeki özel maddeyi çıkartmayı planladığı öğrenildi.

Arsenal yüzünden sözleşme uzatılamıyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Arsenal Oğuzhan
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.