Arsenal, Yusuf Yazıcı için kesenin ağzını açtı; 60 milyon Euro!

Arsenal'in bu yaz kadrosuna katmak istediği Yusuf Yazıcı için Lille kulübüne ödeceği rakam 60 milyon euroyu buldu... İki kulüp arasında pazarlıklar devam ederken bu transferde Trabzonspor'un kasasına da 12 milyon civarında bir rakam girecek.

A Milli Takım ve Lille'in yıldız ismi Yusuf Yazıcı'ya Arsenal kancası... Premier League devi 24 yaşındakş orta saha için 60 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdı. Devre arasında RB Leipzig'den Marcel Sabitzer için de nabız yoklayan Londra ekibi, ihtiyacı olan transferi sezon sonuna bırakmıştı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Arsenal, Yazıcı'yı sezon sonunda kadrosuna katmakta kararlı. Eğer, yıldız isim 60 milyon Euro'ya satılırsa Lille Kulübü, anlaşma gereği 20'lik payı Trabzonspor'a vermek zorunda. Bu da 12 milyon Euro demek... Hatırlanacağı gibi Yusuf, 16,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satılmış, bir sezonda 25 maç oynadığı için 1 milyon Euro bonus da alınmış ve ayrıca Edgar le bonservisiyle gelmişti.

Fransa Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren Lille'in en etkili isimlerinden olan Yusuf Yazıcı 26 maçta 7 gol, 4 asistlik bir katkı sağladı. Fransız ekibi UEFA Avrupa Ligi'nden elense de milli yıldızın 2 kez hat-trick yapması, değerini katlamıştı. Yusuf Yazıcı, bu sezon Fransa'da ayın oyuncusu seçilmeyi de başarmıştı.

Arsenal, Yusuf Yazıcı için kesenin ağzını açtı; 60 milyon Euro! ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Trabzonspor Arsenal Ligue 1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.