Arsenal yeni teknik direktörünü belirledi!

Arsenal yönetimi, sezon sonunda Arsene Wenger ile yolların ayrılması ihtimalini düşünerek oluşturduğu listeye Favre'ın ismini de ekledi.

Arsenal'da son haftalarda alınan iyi sonuçlara karşın menajer Arsene Wenger'in geleceği sorgulanmaya devam ediyor.

Londra ekibiyle bir sezon daha sözleşmesi bulunan tecrübeli menajerin, bu sezonun sonunda takımın Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edememesi durumunda görevine son verilebileceği İngiltere kamuoyunda tartışılan konular arasında.

Arsenal yönetimi, sezon sonunda Wenger ile yolların ayrılması durumunda takımın başına Lucien Favre'ı getirebileceğini öne sürdü.

bb1841d7bd094f378ce330533462b65d

Ntv Spor'dan alınan habere göre, şu an Nice'i çalıştıran Favre'ın önümüzdeki sezon sonuna kadar kulübüyle sözleşmesi bulunmasına karşın, Wenger sonrası dönem için Arsenal yönetiminin belirlediği adaylar arasında öne çıktığı ifade edildi. Bir süredir Londra ekibinin Alman teknik adam Thomas Tuchel ile de yakından ilgilendiği iddia ediliyordu.

Son beş resmi maçından galibiyetle ayrılarak bu sezonki en formda dönemini geçiren Arsenal, buna karşın Premier League'in 31. haftası itibariyle 51 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi potasından tam 13 puan uzakta bulunan Londra ekibi, buna karşın mücadele ettiği bir diğer kulvar olan UEFA Avrupa Ligi'nde kupaya uzanması durumunda önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edecek.

Arsenal yeni teknik direktörünü belirledi! ile ilgili etiketler Arsenal Arsene Wenger lucien favre
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.