Arsenal - Tottenham maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Nasıl izlenir?

Ada futbolunun en büyük derbilerinden biri olan Arsenal-Tottenham maçının sonucu merakla bekleniyor. Emirates'e 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Mourinho yönetimindeki Tottenham'da Harry Kane sakat... İlk maçı 2-0 kaybeden Arsenal'de ise eksik yok ama özgüven düşük...

Premier League'in 28. haftası "Kuzey Londra derbisi"ne sahne oluyor. Ezeli rakipleri Arsenal ile Tottenham Hotspur, Emirates Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

27 maçta 38 puan toplayabilen Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, evindeki son maçında Manchester City'ye mağlup olmuştu. Bu sezon hayal kırıklıklarıyla dolu günler geçiren Londra devi, derbiyi kazanıp yükselişe geçmek istiyor. 

10. sırada yer alan Arsenal ilk yarıdaki maçta ezeli rakibine 2-0 mağlup olmuştu.

ARSENAL - TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? NASIL İZLENİR?

Jose Mourinho yönetiminde ilk 4 hedefiyle yola devam eden Tottenham ise derbiye 3 maçlık galibiyet serisiyle geliyor. Lacivert-Beyazlılar bu 3 maçta kalesinde yalnızca 1 gol gördü. İngiliz golcü Harry Kane, sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Michael Oliver'in yöneteceği mücadele saat 19.30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Arsenal - Tottenham maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Arsenal tottenham hotspur premier league
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.