Arsenal Emirates Cup Şampiyonu! Sevilla karşısında gol olup yağdılar

Emirates Kupası'nda Premier Lig devi Arsenal ile La Liga devi Sevilla karşı karşıya geldi. Emirates Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi İngiliz ekibi 6-0 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Arsenal yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni transferleriyle göz dolduran Londra ekibi, La Liga'nın güçlü takımlarından Sevilla'ya gol yağdırdı.

TOPÇULAR, SEVILLA'YA GOL OLDU YAĞDI

Emirates Cup finalinde oynanan mücadelede ilk 20 dakikada 4-0'ı bulurken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda 77. dakikada beşinci golü bulan İngilizler 88. dakikada kapanışı yaptı ve 6-0 kazandı.

Arsenal Emirates Cup Şampiyonu! Sevilla karşısında gol olup yağdılar

YENİ TRANSFER JESUS 3 KEZ KALEYİ HAVALANDIRDI

Arsenal'da yeni transfer Gabriel Jesus hat-trick yaparken Bukayo Saka günü iki golle tamamladı. Son gol ise Nketiah'tan geldi.

Arsenal Emirates Cup Şampiyonu! Sevilla karşısında gol olup yağdılar - Resim : 2

ARZENAL TÜM HAZIRLIK MAÇLARINI KAZANDI

Emirates Cup'ta zafere ulaşan Arsenal bu sezon diğer hazırlık maçlarının da tamamını kazanmıştı. Arsenal bu maçlarda Chelsea'yi 4-0, Orlando City'yi 3-1, Everton'ı 2-0, Nürnberg'i ise 5-3 yendi.

Arsenal Emirates Cup Şampiyonu! Sevilla karşısında gol olup yağdılar - Resim : 3

 
 

 

Arsenal Emirates Cup Şampiyonu! Sevilla karşısında gol olup yağdılar ile ilgili etiketler Arsenal Sevilla Emirates Cup Emirates Cup Finali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.