Arsenal durdurulamıyor! Aston Villa'yı 2-1 yenen Topçular 5'te 5 yaptı

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Arsenal, konuk ettiği Aston Villa'yı 2-1 mağlup ederek 5'te 5 yaptı. Galibiyeti getiren gollleri ise 30. dakikada Gabriel Jesus ve 77. dakikada Gabriel Martinelli kaydederken Astan Villa'nın tek sayısı ise 74. dakikada Douglas Luiz kaydetti. Bu sonuçla 15 puana yükselen Topçular, liderliğini sürdürdü.

İngiltere Premier Lig'de Arsenal fırtınası esmeye devam ediyor.

Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım, 30. dakikada Gabriel Jesus ve 77. dakikada Gabriel Martinelli'nin bulduğu gollerle galibiyete ulaştı.

Aston Villa'da Douglas Luiz'in 74. dakikada kornerden kaydettiği gol, mağlubiyeti önleyemedi.

Arsenal durdurulamıyor! Aston Villa'yı 2-1 yenen Topçular 5'te 5 yaptı

KUZEY LONDRA TEMSİLCİSİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla 15 puana yükselen Arsenal, liderliğini sürdürdü. Üç puanı bulunan Aston Villa ise 5 haftada 4. yenilgisini yaşadı.

Öte yanda Topçular 18 yıl aradan sonra ligde 5'te 5 yapmayı başardı.

Arsenal durdurulamıyor! Aston Villa'yı 2-1 yenen Topçular 5'te 5 yaptı ile ilgili etiketler Arsenal Aston Villa Premier Lig liderlik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.