Londra derbisinde gülen taraf Arsenal

Premier League'de zor günler geçiren Arsenal, 15. haftadaki Chelsea derbisini 3-1 kazanarak nefes aldı. Son 10 lig maçında yalnızca 1 kere kazanabilen ve 3 puana hasret kalan Londra ekibi, ezeli rakibi karşısında 3 puanı 3 golle alıp kara bulutları şimdilik dağıttı.

Emirates'teki zorlu mücadelenin 34. dakikasında Alexandre Lacazette'in penaltı golüyle 1-0 öne geçen Arsenal, 44'te Granit Xhaka'yla farkı 2-'ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde girdi. "Topçular"ın 3. golü 56'da Bukayo Saka'dan geldi. Chelsea 85'te Tammy Abraham'la skoru 3-1'e getirdi. 90+2'de Jorginho'nun kullandığı penaltıyı Bern Leno çıkardı ve maçın son bölümlerinin krize girmesine engel oldu.

Londra devi bu sonuçla puanını 17'ye yükseltti. Topun ağzındaki teknik adam Mikel Arteta, çarşamba günü Brighton Hove&Albion deplasmanında da kazanıp, 2021'e umutlu girmek istiyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea'de ise düşüş sürdü. Frank Lampard'ın takımı son 4 maçının 3'ünde mağlup olarak 25 puanda kaldı ve zirvey yarışında yara aldı. Maç fazlasıyla liderin 6 puan gerisinde kalan "Maviler", salı günü Aston Villa'yı ağırlayacak.

Londra derbisinde gülen taraf Arsenal ile ilgili etiketler Arsenal Chelsea Frank Lampard premier league Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.