Arsenal taraftarından maskeli protesto

Arsenal'in sahasında Burnley'e 1-0 yenilerek kötü gidişatını sürdürdüğü maç, bazı Arsenal taraftarlarına "Artık bakamayacağım" dedirtti. Ağız maskesini gözüne takarak takımının haftalardır top oynamamasını protesto eden bir Arsenal taraftarı, İngiltere'de gündem oldu.

Arsenal'in baş aşağı düşüşü sürüyor... Premier League'in 12. haftasında 6 puanlı Burnley'i ağırlayan Londra ekibi, Emirates Stadı'nda 0-1 mağlup oldu. Puanını 9 yapan Bordo-Mavili takım, 13 puanlı Arsenal'in ardından 15. sıraya yükseldi.

Son 5 Premier League maçında galibiyete hasret kalan ve 4 yenilgi alan Mikel Arteta'nın Arsenal'i, son 8 maçta sadece 2 gol atabildi!

Takımın düştüğü konumdan memnun olmayan bazı taraftarla ilginç bir protestoya imza attı. Bilindiği gibi, İngiltere'de bazı maçlara 2000 seyirci alınıyor. Dün akşam Londra'daki maçta o 2000 bin seyirci arasında yer alan bir taraftar, takımın içler acısı halini daha fazla görmemek için maskesini ağzına değil gözüne taktı.

Arsenal ve Arteta, İngiliz sosyal medyasında alay konusu olurken, yaratıcı protestonun sahibi taraftar günün adamı oldu.

Arsenal taraftarından maskeli protesto

Arsenal taraftarından maskeli protesto ile ilgili etiketler Arsenal Burnley premier league Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.