Arnold Schwarzenegger ölümden döndü! Doktor hatası hayatına mal oluyordu...

Arnold Schwarzenegger, kalp ameliyatı sırasında doktorların yaptığı hata sonrası ölümün eşiğine geldiğini açıkladı.

Gezegendeki en yıkılmaz insanlardan biri gibi görünse de Arnold Schwarzenegger de bizim kadar insan ve artık yaşlanıyor.

76 yaşındaki Arnie, kısa süre önce üçüncü açık kalp ameliyatı sırasında yaşadığı korkunç deneyimi anlattı.

Kaliforniya eski valisi Arnold Schwarzenegger, 2019 yılında Terminatör serisinin altıncı filmi olan Terminator: Dark Fate'in çekimlerinden kısa süre önce olduğu açık kalp ameliyatında yaşadıklarını paylaştı:

"Terminatör 6'ya başlamadan hemen önce, sadece birkaç yıl önce üçüncü kez açık kalp ameliyatı geçirdiğimi hatırlıyorum. Gerçekten çıldırıyordum. Uyandım ve birden doktorlar önümde belirip 'Çok üzgünüm ama planladığımız gibi gitmedi' dedi.

Arnold Schwarzenegger ölümden döndü! Doktor hatası hayatına mal oluyordu...

KALBİNDE YANLIKLIKLA BİR DELİK AÇTILAR

Schwarzenegger, basit, invaziv olmayan bir prosedürün, tıbbi ekibinin 'bir hata yapıp kalp duvarını delmesiyle' nasıl daha karmaşık hale geldiğini anlattı:

"Bu durum, açıkçası, doktorların ölümcül olabilecek iç kanamayı durdurmak için çok hızlı bir şekilde organını açmak zorunda kalmasına neden oldu.

Sonuç olarak, zamanı geri alamazsınız. Bu bir felaketti. Bir felaketin ortasındaydım. Peki şimdi bundan nasıl kurtulacağım? Vites değiştirmelisiniz. Kendinizi toplayın, vites değiştirin ve 'Tamam, şimdi yapmam gereken bu hastaneden çıkmak' deyin. Zor günler geçirdim. Arkadaşlarımı da bana moral vermeleri için çağırdım. Koridorlarda paytak paytak yürüyen bir aptal gibi görünüyordum ama sonuç olarak gidiyordum çünkü doktorlar akciğerlerinizi çalıştırmanız gerektiğini çünkü zatürreye yakalanırsanız ölebileceğinizi söyledi. Formda olmam gerekiyordu, etrafta dolaşmam, koşmam, eşyaları kaldırmam, dövüş sahnelerini yapmam gerekiyordu."

Arnold Schwarzenegger ölümden döndü! Doktor hatası hayatına mal oluyordu... ile ilgili etiketler Arnold Schwarzenegger Kalp Hastalıkları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.